Udgivet

Søndag den 6. november blev den officielle fællestræning mod Telenor Copenhagen Marathon 2017 skudt i gang. Næsten 600 løbere løb med på den 13 km lange tur.

Fællestræningen fortsætter hver søndag frem mod den 21. maj 2017, og alle er velkomne. Mød blot op omklædt på Østerbro Stadion kl. 9.30 og nyd turen.

Læs mere her

Sådan så det ud, da ca 500 løbere i dag tog hul på maratontræningen frem mod #TELENOR @cphmarathon den 21. maj 2017. Pænt koldt i vejret, men med så mange søde mennesker i godt humør og 13 skønne kilometer kan man ikke undgå at få varmen😁❤️🏃‍♀️ Det blev en stille og rolig opstart med mange fartgrupper, fra 4:30 til 6:30 min/km. Der er også plads til dig👊 og det er helt gratis. Hver søndag på Østerbro stadion indtil maj✌️️🎈 Ses vi? #cphmarathon @telenordanmark #spartalob #runcopenhagen #nikerunning #marathonsportdk #high5

En video slået op af Cphmarathon (@cphmarathon) den

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on Facebook