Start- og målområde

Starten går kl. 9.30 fra Islands Brygge, København S, hvor deltagerne også løber i mål efter de 42,195 km .

Fra start- og målområdet på Islands Brygge får maratondeltagerne en flot start hen over Langebro og videre gennem det bedste af København og Frederiksberg.

Oversigtskort

På kortet nedenfor kan du orientere dig i start- og målområdet. Vær opmærksom på, at tilskuere ikke har adgang til området inden for de stiplede røde linjer. Det vil derfor kun være muligt for tilskuere at overvære løbet langs opløbsstrækningen frem til målstregen og fra tilskuertribunerne, som er markeret på kortet.

start-og-maal-oversigtskort_tcm-2017_1

Information

Informationen i start- og målområdet åbner kl. 7.30. Her kan du henvende dig med spørgsmål af enhver slags, og skulle du have glemt noget på løbsdagen, har vi også et udvalg af ekstra udstyr, såsom sikkerhedsnåle, snørebånd, sokker og lignende.

Bagageopbevaring

Under løbet har du mulighed for at få opbevaret din bagage i bagageteltene i start- og målområdet. Bagage kan indleveres fra kl. 7.30 og afhentes inden kl. 17.00.

Aflever gerne din bagage i god tid. Når du har indleveret din bagagepose, er der engangsregnslag, som du kan benytte til at holde dig varm inden starten. Overtrækstøj, der efterlades inden starten, vil blive indsamlet og doneret til Hovedstadens Røde Kors.

Vi anbefaler, at du benytter den bagagepose, som du får udleveret med din startpakke på Telenor Copenhagen Marathon Expoen. Glem ikke at påklistre det bagagemærke, som du finder i kuverten sammen med dit startnummer.

Bagageteltet er bemandet og under opsyn, men opbevaringen af værdigenstande sker på eget ansvar. Bagage, der efter kl. 17.00 stadig er uafhentet, kan afhentes på Sparta Løbskontor, Gunnar Nu Hansens Plads 11, fra mandag den 22. maj kl. 12.00.

Gratis Telenor victory photo

Alle løbere kan få et minde med hjem i form af et personligt Telenor victory photo på Telenors sejrsskammel umiddelbart efter målgang. Dit foto sendes direkte til dig per e-mail eller sms, såfremt du har oplyst dit mobilnummer i din tilmeldingsprofil.

Forplejning

Der er en vandpost i start- og målområdet. I målgaden serveres der følgende udvalg af snacks og drikkevarer:

  • Vand på flaske
  • High5 EnergySource
  • High5 ProteinSnack
  • Arla Protein drikkeyoghurt
  • Appelsiner og bananer
  • Erdinger Alkoholfrei
  • Boller fra Pågen
  • Varm kakao
  • Coca-Cola

Placering bag startlinjen

Placer dig i startfeltet i henhold til din forventede sluttid. Orienter dig efter de store skilte med angivelse af sluttider, der er ophængt i startgaden. Vær realistisk omkring dit tempo, så alle deltagere får et så godt løb som muligt.

Du kan også vælge at placere dig sammen med de officielle pace teams, hvis sluttider er angivet på deres farvede balloner.

Læs om pacerne her

Toiletter

Der er toiletter fordelt i hele start- og målområdet. Selvom der er mange toiletter, så tag højde for, at der alligevel kan være kø umiddelbart før start. Husk også, at der er toiletter ved alle forplejningszoner ude på ruten.

Finishermedalje og indgravering

Alle, der gennemfører Telenor Copenhagen Marathon, modtager deres medalje på målstregen. Da der periodevis vil være mange løbere i målområdet, kan medaljeuddelingen rykke længere ned i målgaden.

Når du har krydset målstregen, skal du blot fortsætte med at bevæge dig nedad i målgaden, hvor du vil modtage medalje og finde forplejning etc.

For 70 kr. kan du i målområdet få dit navn og sluttid indgraveret i medaljen, mens du venter.

Samaritter og læger

Der er samaritter og læger til stede  ved start- og målstregen samt ved alle væskedepoter ude på ruten. Bemærk, at du også har mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer.

Bad og omklædning

Der er kønsopdelte bade- og omklædningsfaciliteter i Sturlasgade.

Massage

Efter løbet kan du få en velfortjent benmassage af kyndige hænder fra Sportseducation. Du finder massageområdet tæt på bagageteltet. Massagen er gratis, men forvent, at der kan være kø.

Mødesteder

Tilskuere har ikke adgang til start- og målområdet bag de røde, stiplede linjer. Der er tre mødesteder placeret ved ind- og udgangene til målområdet, hvor løbere kan mødes med familie og venner efter løbet. Aftal på forhånd at mødes ved enten træfpunkt A, B eller C, så undgår I at skulle lede efter hinanden.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on Facebook