Vær en del af festen

Når CPH Marathon løbes i Københavns gader d. 13. maj er det ikke kun et løb for deltagerne, der er også massere underholdning for tilskuerne langs ruten.

Så kom med og hep, vær en del af den høje stemning og oplev København klædt på til fest.

9 Power Zoner med gang i den

Hep på løberne og nyd underholdningen ved en af de 9 power zoner, der søger for fest og underholdning langs ruten.
Hver power zone er forskellig, men fælles for dem alle er, at det handler om at have en fest og heppe på løberne.

Se Facebook begivenhederne for hver power zone

» Telenor Power Zone
» Sparta Power Zone
» Marathon Sport Power Zone
» Mikkeller Power Zone
» Garmin Power Zone
» High5 Power Zone
» Nike Mu.Ve Power Zone
» NBRO Power Zone
» BIG FOUR Power Zone

Hyld løberne med øl og fest

På Stefansgade på Nørrebro hylder Mikkeller Running Club både løb og øl med deres Mikkeller Power Zone. Her kan man opleve en ægte løbefest, når hep og high fives kombineres med øl midt i Nørrebros gader.

En Power Zone for hele familien

 
Hos Power Zone er der underholdning for alle aldre. Jacob Riising og maraton-ekspert Maria Sig Møller kommenterer løbet, der sendes på storskærm, der er hoppeborg og ansigtsmaling for de barnlige sjæle, derudover er der også DJ, madboder og kaffevogn. Der er ikke et øje tørt, mens der heppes på løberne, som kommer forbi her hele fire gange.

Den ikoniske power zone

Run, party, repeat. Sådan lyder den nørrebrobaserede løbeklub NBROs mantra, hvilket også afspejles i deres ikoniske power zone, for hvis der er et sted på ruten, hvor stemningen er intens, hvor der er fyldt med konfetti og hvor musikken og hepningen når nye højder, så er det på Dronning Louises Bro, hvor NBROs power zone befinder sig.

Ild, cheerleaders og kæmpe bro

Marathon Sport på Østerbrogade er power zonen, der garanterer gang i den. Der er både god musik, høj stemning, cheerleadere og hep i massevis. Anden gang løberne passerer her vil der også være en bro hen over vejen med ild og DJ. Her er der skruet helt op for underholdningen.

Hep sammen med løberne i blåt

Der er ikke et øje tørt på denne blå og festlige power zone, hvor løbere fra løbe- og atletikklubben Sparta, som arrangerer Telenor Copenhagen Marathon, hepper løberne godt på vej. Her kan du nyde kaffevognen, Spartas maskot, balloner og en DJ, der spiller mens du hepper og klapper.

Udforsk ruten

Med det interaktive rutekort, kan du få et overblik over ruten, finde den power zone du helst vil heppe ved, læse om underholdningen på ruten, finde de forskellige caféer og kaffevogne, der har et særligt tilbud til dig, lokalisere trafiksluser og meget mere. Du finder også det interaktive kort i Telenor CPH Marathon appen.

Opdag det interaktive rutekort her

Dit digitale maraton

Med CPH Marathon Appen kan du udforske de mange power zones og underholdningsspots langs ruten og følge dine favoritter live.

Her dækkes løbet live:
» Live room på cphmarathon.dk
» Telenor CPH Marathon appen (gratis til iOS og Android)
» Facebook.com/cphmarathon
» Instagram.com/cphmarathon
» twitter.com/cphmarathon

Hvis du hellere vil se løbet live på storskærm, sendes det ved start- og målstregen og hos Telenors Power Zone.

Følg @cphmarathon på sociale medier

og få de seneste nyheder og højdepunkter

 

 

youtube facebook insta nyhedsbrev