DET 44. COPENHAGEN MARATHON AFHOLDES DEN 14. MAJ 2023


Dato: 14. maj 2023
Starttid
kl. 9.30
Udgave: 44. udgave
Ruten En flad rundstrækning gennem Indre København og brokvartererne
Certificeringer World Athletics Road Race Label

 
 

Priser

Normalpris t.o.m. 1. maj 2023775 DKK / 104 EUR
Pris f.o.m. 2. maj 2023825 DKK / 111 EUR

Alle tilmeldte får automatisk navn og nationalitetsflag trykt på startnummeret.

Tilmeld dig CPH Marathon '23 her

Copenhagen Marathon afholdes i sin 44. udgave søndag den 14. maj 2023, hvor København og Frederiksberg atter vil levere en smuk og stemningsfulde kulisse. Genoplev festen igen eller for første gang, og glæd dig til at opleve byen udfolde sig rundt om det næste hjørne og foran dine fødder.

EN VERDEN AF OPLEVELSER FOR DINE FØDDER

 
 

Det bedste af København og Frederiksberg danner ramme om maratonruten, som er en flad rundstrækning med start og mål på Islands Brygge. Glæd dig til at mærke historiens vingesus gennem det gamle København forbi Nyhavn, Børsen og Christiansborg, suge stemningen til dig mens du bliver heppet hen over Dronnings Louises Bro, og mærke de gode vibes på hippe Vesterbro.

 
 

Med mere end 100.000 tilskuere, der hepper dig på vej, får du den vildeste opbakning på din rejse mod målet. Hvad der venter dig af udfordringer, bevægende øjeblikke, uforudsigeligheder og personlige overvindelser, det ved du først, når du er undervejs.

FORPLEJNING PÅ RUTEN

Ruten til Copenhagen Marathon er fuldt serviceret med det, du har brug for undervejs.

Forplejningszonerne er placeret med 3-4 kilometers mellemrum hele vejen og tilbyder ikke kun vand, High5 energidrik, frugt og energigeler (på udvalgte zoner),  men også brusere, toiletter, vaseline og samaritter for din tryghed.

BLIV PACET TIL DIN DRØMMETID

Copenhagen Marathon tilbyder en af verdens bedste pacer-services.

Op til 60 pacere fordelt på 13 pace teams er toptrænede til at føre dig fra start til mål i din drømmetid. Det betyder, at løbere på alle niveauer er sikret en god og tryg maratonoplevelse, uanset om du jagter en personlig rekord eller ønsker at løbe over målstregen med overskud og et smil på læben.

Pacerne løber i sluttider fra 3 – 5 timer med 10 minutters intervaller.

SE BILLEDERNE

Billeder siger mere end ord. Udforsk de mange highlights fra Copenhagen Marathon og se med dine egne øjne, hvilken oplevelse, der venter dig i Københavns og Frederiksbergs gader søndag den 14. maj 2023.