DET 43. COPENHAGEN MARATHON AFHOLDES DEN 15. MAJ 2022


Dato: 15. maj 2022
Starttid
kl. 9.30
Udgave: 43. udgave
Ruten En flad rundstrækning gennem Indre København og brokvartererne
Certificeringer World Athletics Road Race Label
Mesterskaber: DM Maraton for senior og U23

Priser

Normalpris: kr. 725,-
Fra og med 28. april 2022: kr. 775,-

Alle, der tilmelder sig senest den 27. april, får automatisk navn og flag på startnummeret. Frist for tilmelding til DM er søndag den 8. maj kl. 23.59.

Tilmeld dig her

Se event-program her

Langebro Copenhagen Marathon 2020

Copenhagen Marathon afholdes i sin 43. udgave søndag den 15. maj 2022, hvor København og Frederiksberg atter vil levere en smuk og stemningsfulde kulisse.

Genoplev festen igen eller for første gang, og glæd dig til at opleve byen udfolde sig rundt om det næste hjørne og foran dine fødder.

EN VERDEN AF OPLEVELSER FOR DINE FØDDER

Det bedste af København og Frederiksberg danner ramme om maratonruten, som er en flad rundstrækning med start og mål på Islands Brygge.

Marathon på Islands Brygge

Glæd dig til at mærke historiens vingesus gennem det gamle København forbi Nyhavn, Børsen og Christiansborg, suge stemningen til dig mens du bliver heppet hen over Dronnings Louises Bro, og mærke de gode vibes på hippe Vesterbro.

Med mere end 100.000 tilskuere, der hepper dig på vej, får du den vildeste opbakning på din rejse mod målet. Hvad der venter dig af udfordringer, bevægende øjeblikke, uforudsigeligheder og personlige overvindelser, det ved du først, når du er undervejs.

BLIV PACET TIL DIN DRØMMETID

Copenhagen Marathon tilbyder en af verdens bedste pacer-services.

Op til 60 pacere fordelt på 13 pace teams er toptrænede til at føre dig fra start til mål i din drømmetid. Det betyder, at løbere på alle niveauer er sikret en god og tryg maratonoplevelse, uanset om du jagter en personlig rekord eller ønsker at løbe over målstregen med overskud og et smil på læben.

Pacerne løber i sluttider fra 3 – 5 timer med 10 minutters intervaller.

Spartas Fællestræning til Telenor Copenhagen Marathon

SE BILLEDERNE

Billederne siger mere end ord. Udforsk de mange gode billeder fra Copenhagen Marathons 40 års jubilæum og se med dine egne øjne, hvilken oplevelse, der venter dig i Københavns og Frederiksbergs gader den 15. maj 2022.

FÅ NYT OM EVENTET

Få alle nyheder om Copenhagen Marathon 2022

Følg Copenhagen Marathon på Facebook

Tilmeld dig Spartas nyhedsbrev