COPENHAGEN MARATHON 2020 ER AFLYST

Copenhagen Marathon 2021 afholdes den 16. maj 2021
Starttid kl. 9.30
Start og mål Islands Brygge, København S
Ruten En flad rundstrækning igennem København og Frederiksberg
Certificeringer IAAF Road Race Bronze Label

Priser (vil blive opdateret)

Fra torsdag 8 august 2019 DKK 695,- (93 EUR)
Fra og med 2. maj 2020 DKK 750,- (100 EUR)

Alle, der tilmelder sig senest den 29. april, får automatisk navn og flag på startnummeret.

Langebro Copenhagen Marathon 2020

Søndag den 17. maj afholdes Copenhagen Marathon i sin 41. udgave. Efter et brag af en jubilæumsfest med det største antal deltagere nogensinde og en sublim stemning i byens gader, er København og Frederiksberg klar til at føre historien videre.

Genoplev festen igen eller for første gang, og glæd dig til at opleve byen udfolde sig rundt om det næste hjørne og foran dine fødder. 

EN VERDEN AF OPLEVELSER FOR DINE FØDDER

Det bedste af København og Frederiksberg danner ramme om maratonruten, som er en flad rundstrækning med start og mål på Islands Brygge.

Marathon på Islands Brygge

Glæd dig til at mærke historiens vingesus gennem det gamle København forbi Nyhavn, Børsen og Christiansborg, suge stemningen til dig mens du bliver heppet hen over Dronnings Louises Bro, og mærke de gode vibes på hippe Vesterbro.

Med mere end 100.000 tilskuere, der hepper dig på vej, får du den vildeste opbakning på din rejse mod målet. Hvad der venter dig af udfordringer, bevægende øjeblikke, uforudsigeligheder og personlige overvindelser, det ved du først, når du er undervejs.

BLIV KLÆDT PÅ TIL TRÆNINGEN

Mange måneders træning kræver, at du er klædt godt på.

Med årets Copenhagen Marathon 2020-løbetrøje – en lækker, langærmet half-zip fra Nike i god kvalitet – kan du holde dig varm under træningerne og samtidig vise, hvad dit mål er.

BLIV PACET TIL DIN DRØMMETID

Copenhagen Marathon tilbyder en af verdens bedste pacer-services.

Op til 60 pacere fordelt på 13 pace teams er toptrænede til at føre dig fra start til mål i din drømmetid. Det betyder, at løbere på alle niveauer er sikret en god og tryg maratonoplevelse, uanset om du jagter en personlig rekord eller ønsker at løbe over målstregen med overskud og et smil på læben.

Pacerne løber i sluttider fra 3 – 5 timer med 10 minutters intervaller.

Spartas Fællestræning til Telenor Copenhagen Marathon

SE BILLEDERNE

Billederne siger mere end ord. Udforsk de mange gode billeder fra Copenhagen Marathons 40 års jubilæum og se med dine egne øjne, hvilken oplevelse, der venter dig i Københavns og Frederiksbergs gader den 17. maj 2020.

FÅ NYT OM EVENTET

Få alle nyheder om Copenhagen Marathon 2020

Følg Copenhagen Marathon på Facebook

Tilmeld dig Spartas nyhedsbrev