Bagage

Indlevering af bagage

Bagageopbevaringen er placeret på græsarealet i start- og målområdet på Islands Brygge og kan indleveres fra kl. 7.30 på løbsdagen. Bagageopbevaringen er bemandet og under opsyn, men der kan ikke garanteres for værdigenstande.

Vi anbefaler, at man anvender den officielle race bag, der udleveres med startpakken på Telenor Copenhagen Marathon Expoen. Husk at påklæbe bagagemærket med dit startnummer på, som du får udleveret i kuverten sammen med dit startnummer.

Vi anbefaler, at du afleverer din bagage i god tid. Når du har indleveret din race bag, kan du tage et gratis engangsregnslag til at holde dig varm inden starten. Du kan også med fordel tage et lag ekstra overtrækstøj på, som du kan tage af lige inden starten går. Smid ikke tøjet i startgaden, men brug de opstillede containere, så andre løbere ikke falder i tøjet.

Afhentning af bagage

Din bagage afhentes samme sted, som det blev indleveret, frem til kl. 17.00. Bagage, der efter dette tidspunkt er uafhentet, kan afhentes på Sparta Løbskontor, Gunnar Nu Hansens Plads 11, 2100 København Ø, fra mandag den 20. maj kl. 12.00.