Udgivet

Den danske toprytter med kælenavnet, Oksen fra Hammel, kom godt igennem Copenhagen Marathon 2019. Den 34-årige cykelrytter har nydt ruten gennem København.

” Det var sjovt at opleve stemningen ude på ruten, musikken og den folkefest der er.”

Den tidligere bjergrytter fik presset sig selv på en måde, han ikke er vant til.

” Selvom cykling også er pisse hårdt, så smadrer det her benene noget mere, end jeg lige er vant til, så det kunne jeg i hvert fald godt mærke”, fortæller Chris Anker Sørensen fra målområdet.

De næste par dage skal gå med at restituere sig.

” Nu holder jeg nogle dage, hvor jeg ikke løber så meget, men jeg tænker da, jeg lige skal ud og cykle en lille tur i morgen for at løsne lidt op, nu må vi se, det kan godt være, jeg ikke kan gå i morgen tidlig, jeg er i hvert fald godt smadret i benene lige nu”, smiler en træt og svedende Chris Anker Sørensen. 

Chris Anker Sørensen ved endnu ikke, om han vil løbe maraton igen næste år.