Udgivet

Tilmeldingen til Copenhagen Maraton 2021 er netop lukket op

Den 16 maj 2021 finder den 42. udgave af Copenhagen Marathon sted, og du kan starte din løberejse allerede nu ved at tilmelde dig i dag.

Det var med store følelser, at vi desværre blev nødt til at aflyse dette års maraton, efter at coronavirussen gjorde sit indtog i Danmark. Og i dag er det vigtigere end nogensinde, at vi støtter op om hinanden. Og vi har brug for din hjælp.

Vi vil selvfølgelig gerne fortsætte med at afholde et maraton af international kaliber i Danmarks hovedstad, men selvom Copenhagen Marathon er et internationalt løb, så er det i den grad forankret lokalt i det danske foreningsliv.

Copenhagen Marathon er blandt andet årsag til, at Sparta Atletik & Løb hvert år er med til at støtte det lokale forenings- og organisationsliv, og give dem bedre vilkår og faciliteter for medlemmerne.

Den frivillige som tager imod dig, når du kommer, den frivillige, som der står i forplejningszonen eller den frivillige, som giver dig din medalje om halsen, når du krydser målstregen – det kunne være din ven, din nabo eller familiemedlem. Og det er dem, som du er med til at støtte, når du vælger at deltage i vores maraton i København.

Copenhagen Marathon er et internationalt løb, men din støtte er lokal.

Hvad gør Copenhagen Marathon unikt?

Copenhagen Marathon er en rejse gennem Københavns gader, hvor du har både start og mål samme sted.
Der er tænkt nøje over ruten, som tager dig gennem det ene seværdige sted efter det andet i København. Du kommer forbi Østerbro og Fælledparken, videre ind forbi det charmerende og farverige Nyhavn, videre forbi den gamle, charmerende del af Vesterbro og Frederiksberg, inden du rammer Nørrebro og en af de mest intense Power zones på ruten: Dronning Louises Bro. Stemningen er nærmest så tyk, at du skærer igennem den, når du løber.

Det hele slutter af med et brag af en fest, når du krydser målstregen på Islands Brygge.

Et maraton er en stor beslutning. Det kan godt virke uoverskueligt at finde ud af, hvor du skal starte, men vi vil gerne hjælpe dig til at komme i gang, hvis du drømmer om at blive en del af maraton-klubben.

Læs mere her.

Copenhagen Marathon er ikke kun kendt blandt løberne for en seværdig rute, men i ligeså høj grad for at have en særdeles publikums-venlig rute, hvor venner, kærester og familiemedlemmer har rig mulighed for at heppe på løberne, mens de løber den ikoniske distance midt i Danmarks hovedstad. Du kan som tilskuer nemt bevæge dig fra det ene sted til det andet på gåben eller på cykel, så du kan nemt planlægge din heppedag.

Vi lover dig, at det er svært ikke at blive grebet af stemningen – hvad enten du løber med, eller du står på sidelinjen, mens du hepper alt, hvad du kan.

Ses vi på startstregen den 16 maj 2021 sammen med alle de frivillige på sidelinjen?

Så kan du tilmelde dig lige HER