EN BY DER BEVÆGER DIG

Maraton i København er 42,195 km sigthseeing og stemning

København kan noget, som ikke mange storbymaratonløb kan.

Her løber du nemlig igennem Indre by og de bedste dele af København med Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Vesterbro. Og løbet starter og slutter på smukke Islands Brygge med udsigt over Københavns havnefront.

Ruten er ekstremt flad og tilskuervenlig med en masse flotte steder og attraktioner undervejs og tæt på centrum. Det betyder, at du ikke kun får den smukkeste rute, men også den bedste opbakning hele vejen rundt.

OPLEV KØBENHAVNS HØJDEPUNKTER

Copenhagen Marathon er nye oplevelser og højdepunkter rundt om hvert eneste næste hjørne.

For 43. gang tager maratonruten dig forbi en lang række af de mest ikoniske steder i København.

Du vil både opleve hyggelige Nyhavn, Christian 4.s Rundetårn, det historiske Kastellet, byens oase Fælledparken, den kongelige residens Amalienborg og meget mere.

Derudover venter dig alle de oplevelser og øjeblikke, som du ikke kan se på et rutekort. Stemningen, tilskuerne, der hepper på dig, underholdningen.

Er du klar til at lade København udfolde sig for dine fødder?

BLIV UNDERHOLDT HELE VEJEN

Glæd dig til en vild løbefest fra start til mål

Undervejs på ruten vil der være power zones, som sender dig videre på ruten med fornyet energi.  Du kan være sikker på festlig stemning, masser af hep og en oplevelse, du ikke glemmer, når du kommer forbi op til 40 underholdningsspots.

Du kan opleve alt fra eksotiske sambadansere, fortryllende sækkepibemusik og tyrolermusik til mega-kor, live rockbands og lydcykler med fed bas.