Posted

Søndag den 30. oktober kan du løbe med til Nike Marathon Start Op, hvor vi sammen kickstarter træningen frem mod Telenor Copenhagen Marathon med tempo og distancer for alle.

Skal dit næste store mål være Telenor Copenhagen Marathon? Så er det tid til at starte med grundtræningen, så du er i god form til den 21. maj 2017.

Til Nike Marathon Start Op søndag den 30. oktober tager vi hul på maratonprojektet med 5, 10 og 15 km-distancer og med pacere i mange forskellige hastigheder, så både nybegyndere og rutinerede løbere kan være med.

Løbet er en god mulighed for at finde ud af, hvordan din form er og møde andre, der også skal træne op til maraton.

Vælg mellem 5, 10 eller 15 km

Der er tre distancer: 5, 10 eller 15 km, og du kan vælge lige præcis den, der passer til din form.

Er du usikker på din form, er det ikke noget problem. Som noget nyt kan du nemlig på din online tilmeldingsprofil selv ændre distance helt frem til kl. 7.00 på løbsdagen.

Løb med pace teams fra 4:15 – 6:30 min/km

Vores dedikerede og dygtige pacere, som år efter år er ansvarlige for den officielle fællestræning frem mod Telenor Copenhagen Marathon, holder tempoet med balloner og højt humør.

Pacerne løber i disse tempi (min./ km):

4:15 – 4:30 – 4:40 – 4:50 – 5:00 – 5:10 – 5:20 – 5:30 – 5:45 – 6:00 – 6:15 – 6:30

Du kan finde pacerne i startfeltet – se deres pace på ballonerne – og på dagen beslutte dig for, hvilket team, du vil prøve at følges med. Undervejs kan du selvfølgelig altid lade dig falde tilbage eller sætte tempoet op.

Fællestræningen starter søndag den 6. november

Nike Marathon Start Op skyder samtidig den officielle Telenor Copenhagen Marathon fællestræning i gang, som starter søndagen efter, den 6. november. Du kan selvfølgelig også være med, og det er helt gratis og uforpligtende.

Læs mere om fællestræningen her

Få 25% rabat på efterårets løbegear

Efter Nike Marathon Start Op er der servering i Sparta Hallen, hvor du også kan opgradere din løbegarderobe til vinterens maratontræning i Marathon Sports pop-up shop. Alle deltagere får mindst 25% rabat på alle items.

Læs mere og tilmeld dig Marathon Start Op her