Udgivet

Bubber løb sit første maraton ved Telenor Copenhagen Marathon. Det holdt hårdt, men euforien tog over, da han krydsede målstregen.

 

TV-vært, entertainer og cirkusdirektør. Bubber har efterhånden mange titler på CV’et, men maratonløber var ikke en af dem – indtil nu.

Søndag gennemførte han nemlig sit første maraton, da han løb de 42,195 kilometer rundt i hovedstadens gader ved Telenor Copenhagen Marathon. En tur som bød på både op- og nedture.

”Der var en fantastisk stemning hele vejen rundt på ruten, og de første 25 kilometer nød jeg det virkelig, men herefter blev det hårdt. Især de sidste otte kilometer var modbydelige, og der var mine ben virkelig tunge og stive. Jeg må bare sige, at maratondistancen er en forfærdelig distance, men når man så kommer i mål, så er det bare ren lykke og eufori,” sagde en glad Bubber lige efter han havde krydset målstregen.

Bubber var fire timer 40 minutter og 22 sekunder om at tilbagelægge de mange kilometer, en tid som vare en smule langsommere, end hvad han havde håbet på, men det gik han ikke så meget op i, da han først havde fået lidt vand indenbords i målområdet.

”Det viser nok bare, at jeg ikke har fået trænet helt nok, og det er især de lange ture, jeg ikke har fået løbet, men lige nu er tiden også ligegyldig, jeg er bare lykkelig for at være kommet i mål. Jeg er virkelig glad for at have løbet et maraton, men lige nu tænker jeg godt nok, at det skal jeg aldrig gøre igen, men nu må vi se,” sagde en glad Bubber. 

Læs også: Chris Anker har gennemført sit første maraton i tiden 3:09,30