Why run Copenhagen Marathon

Udgivet

Fodbold var årsagen til, at svenske Mia Lindgren kom til København. Byen er blevet en af hendes yndlingsbyer, og sidste år fik hun sin maratondebut her.

Svenske Mia Lindgren stævnede ud mod sit første maraton i januar 2018.

Da hun løb sin første træningstur, var der nærmest præcis 4 måneder til den dag, hvor hun skulle indtage sin plads bag startstregen. Hun havde valgt, at København skulle være stedet for hendes maratondebut, hvilket betød, at hun til maj kunne glæde sig til at opleve starten gå havnefronten på Islands Brygge sammen med 13.300 andre spændte løbere.

At hun valgte København til sin maratondebut var ikke tilfældigt.

Tilmeld dig Copenhagen Marathon ’20

Vis dette opslag på Instagram

First week done ✅ 🏃🏼‍♀️ @aktivitus #cphmarathon

Et opslag delt af Mia Lindgren (@mialindgren6) den

#CopenhagenIloveyou

Sammen med sin mand Robin Olsen, som er målmand på det svenske fodboldlandshold, havde hun nemlig boet i København, mens Robin spillede for fodboldklubben FCK.

De flyttede fra byen mod nye eventyr i sommeren 2018, men i løbet af de 2,5 år, de havde boet i København, havde den danske hovedstad fået en særlig plads i Mias hjerte.

Det kan man tydeligt se på de billeder, som Mia lagde på sin Instagram-profil, da de tog afsked med København.

Vis dette opslag på Instagram

København ❤️🇩🇰 tack för dessa 2,5 åren. #copenhageniloveyou

Et opslag delt af Mia Lindgren (@mialindgren6) den

København har noget for alle

København er en by, der har noget for alle, mener Mia:

“Her finder du alt fra eksklusive forretninger og restauranter til små, hyggelige gader med gode caféer og barer,” forklarer Mia.

Hvis du besøger København med børn, anbefaler Mia at besøge Tivoli, som er et fantastisk sted lige i centrum af København, eller Københavns Zoo.

“Der er også en fremragende zoo på Frederiksberg, hvor man kan sagtens kan få en hel dag til at gå,” lyder det fra Mia, der selv har en lille dreng.

Mias top-anbefalinger til København inkluderer også klassikeren Nyhavn og fristaden Christiania:

“Nyhavn er et andet område, som jeg ville anbefale alle at besøge. Her finder du nemt et godt sted at spise og drikke et glas vin, mens du bare nyder stemningen og udsigten.  Christiana er også meget interessant og et helt unikt sted at opleve. Det ligger også tæt på Islands Brygge, hvor Copenhagen Marathon har start og mål.”

At det er nemt at komme rundt i byen enten med S-tog, Metro eller cykel, mener Mia er en ekstra bonus, når man besøger København.

Alt i alt er Mia ikke i tvivl: Alle bør opleve København mindst én gang.

Jeg gjorde det!

Hvad angår selve maratonløbet, og om hun ville være i stand til at gennemføre, havde Mia sine tvivl.

Hun havde løbetrænet tre gange om ugen i fire måneder, og som mange andre debutanter var hun usikker på, om hun ville klare det.

“Jeg var ikke sikker på, om jeg kunne gennemføre, men takket være Aktivitus kom jeg i mål på under 4 timer,” delte hun glad og begejstret med sine Instagram-følgere, da hun var kommet i mål.

Kom i gang med maratontræningen