Udgivet

Tilskuere har en række af muligheder for at følge løbet og løberne den 19. maj – både på sidelinjen og digitalt.

Følg løbet digitalt

Løbet dækkes digitalt på cphmarathon.dk, i Telenor CPH Marathon appen (gratis til iOS og Android) og på Facebook.com/cphmarathon og Instagram.com/cphmarathon.

I app’en kan du følge mellem- og sluttiderne for alle løbere. Så du kan både holde øje med om der bliver slået rekord på maratontiden på dansk grund, og du kan holde øje med dine venner og familie der løber.

Følg løbet i start og mål

Ved start- og målstregen på Islands Brygge dækkes løbet live på storskærm. Her kan alle komme og overvære løbet fra tribunerne, hvor løbets konferenciers også kommenterer løbet fra start til slut, og så kan du også heppe løberne over målstregen.

Følg løbet ude på ruten

Du kan også følge løbet ude på ruten. Der er masser power zoner og underholdningsspots langs ruten, som både er festlige for løbere og tilskuere. Så kom ud i gaderne og hep på løberne, og oplev løbet live ude på ruten. Med app’en lige ved hånden kan du også hele tiden holde øje med hvornår dine favoritløbere rammer mellemtiderne, så du går ikke glip af noget.
 
Vælger du Telenors store familiepower zone på Øster Allé som dit heppested, er der også storskærm hvor løbet vises live samtidig med at løberne løber forbi.

appstore
playstore

Læs mere om hvordan du kan følge løbet live og digitalt her