Udgivet

Når en lille drøm om at tabe de overflødige kilo ender med, at man bliver afhængig af følelsen af at løbe og indfri sine mål, så er der ingen vej tilbage. Dette kan Daniella Guldhammer nikke genkendende til.

For tre år siden kiggede den 23-årige Daniella Guldhammer sig i spejlet og tænkte: Det her bliver jeg nødt til at gøre noget ved. Hun startede i fitness, lagde kosten om og begyndte stille og roligt at løbe. Motivationen for at løbe blev stærkere, i takt med at fitnesscenteret blev lagt mere og mere på hylden. Og tre år siden i juni  gennemførte Daniella sit første halvmaraton – Aalborg Halvmarathon.

image1

Men det var ikke nok. Senere samme år meldte Daniella sig, sammen med sin svigermor, til Copenhagen Marathon. Her gennemførte hun sit første maraton på tiden 4 timer og 7 min. Og nu var der ingen vej tilbage.

”Følelsen af at komme over målstregen, stoppe Endomondo og lægge det op på de sociale medier, så alle kunne se, hvad jeg lige havde opnået, var fantastisk.”

Daniella er mildt sagt blevet afhængig af den følelse, løb giver hende, og hun kan ikke forestille sig ikke at løbe med til Telenor Copenhagen Marathon de næste mange år.

”Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at løbe med i København mange år endnu. Det er det fedeste løb, jeg har oplevet. Både musikken, opbakningen fra tilskuerne og arrangementet generelt er virkelig motiverende.”

image2

Og kiloene, som det hele handlede om i starten, de bliver selvfølgelig ved med at rasle af, mens motivationen for at fortsætte med at løbe og opnå nye mål og drømme kun bliver større.

”Det er en kæmpe motivation for mig at se før- og efterbilleder af mig selv, at tilmelde mig Telenor Copenhagen Marathon og skrive om det på de sociale medier. Det hæfter, så jeg ikke kan springe fra igen.”

Daniella er også en af medstifterne af AaRun, som arrangerer fællestræning til Telenor Copenhagen Marathon i Aalborg. Her løber hun som fartholder, når kalenderen tillader det.

Følg hende på de sociale medier under hashtagget #dgnrun