Bliv frivillig

Meld dig til en sjov og lærerig oplevelse som frivillig ved Copenhagen Marathon.

Frivillig ved Copenhagen Marathon

Søndag den 15. maj 2022 afholder Sparta den 42. udgave af Copenhagen Marathon. Mange tusinde deltagere fra hele verden kommer for at løbe i København, og det kræver mange hundrede frivillige over de dage, hvor arrangementet afvikles.

Har du lyst til at give en hånd med?

 Copenhagen Marathon 2022 finder sted søndag den 15. maj, og der er brug for frivillige fra torsdag den 12. – søndag den 15. maj. 

Som frivillig kan du hjælpe på ruten eller i målområdet. Du kan vise vej på ruten eller assistere i start- og målområdet med uddeling af medaljer og varmetæpper til løberne.

Du kan også hjælpe med at dele startnumre og T-shirts ud på Copenhagen Marathon Expoen, som finder sted fra den 14. – 16. maj.

Sådan melder du dig som frivillig

Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt officialsansvarlig Merete Røder på [email protected]

Som tak for din hjælp får du en flot crew-jakke og forplejning, mens du arbejder. Og ikke mindst får du en hyggelig og sjov oplevelse, hvor du har mulighed for at lære nye mennesker at kende og se, hvordan et stort event som Copenhagen Marathon fungerer bag kulisserne.

Frivillige ved forplejningszone ved Copenhagen Marathon