Bliv frivillig

Få en sjov oplevelse som frivillig ved Telenor CPH Marathon.

Frivillig ved Copenhagen Marathon

For at gøre Telenor Copenhagen Marathon til en speciel oplevelse for de mere end 11.000 deltagere fra hele verden, har vi brug for mange frivillige, der har lyst til at give en hånd med før, under og efter løbet.

Telenor Copenhagen Marathon 2018 finder sted søndag den 13. maj, og der er brug for frivillige fra torsdag den 10. – søndag den 13. maj. 

Som frivillig kan du hjælpe på ruten eller i målområdet. Du kan vise vej på ruten eller assistere i start- og målområdet med uddeling af medaljer, varmetæpper eller løberne. Du kan også hjælpe med at dele startnumre og T-shirts ud til deltagerne på Telenor CPH Marathon Expoen, som finder sted fra den 10. – 12. maj.

Som tak for din hjælp får du en flot crew-jakke og forplejning, mens du arbejder. Og ikke mindst får du en hyggelig og sjov oplevelse, hvor du har mulighed for at lære nye mennesker at kende og se, hvordan et stort event som Telenor Copenhagen Marathon fungerer bag kulisserne.

Sådan melder du dig som frivillig

Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt officialsansvarlig Merete Røder på [email protected]

Frivillige ved forplejningszone ved Copenhagen Marathon