Udgivet

Vand er helt afgørende for at gennemføre et maraton. GARDENA er specialister i vandingssystemer, og derfor er vi glade for at kunne præsentere dem som ny officiel sponsor til Telenor Copenhagen Marathon.

Ingen maratonhelte uden vand! Når der skal tilbagelægges 42,195 km, er der behov for masser af drikkevand, ligesom et hurtigt brusebad undervejs ofte også kan gøre underværker.

Vi er derfor heldige at have fået GARDENA med ombord som ny officiel sponsor til Telenor Copenhagen Marathon, hvor de vil sørge for distributionen af bruse- og drikkevand til de mange svedige og tørstige løbere.

GARDENA vil, som det førende varemærke inden for vandingssystemer og plænepleje, levere bruseudstyr i højeste kvalitet til alle væskedepoter på den 42,195 kilometer lange rute.

Dette udstyr vil med den nyeste teknologi give en vandbesparelse på op til 70%, når deltagerne snupper et forfriskende brusebad på et af de i alt 10 væskedepoter.

Vi ser frem til at bidrage til at sikre en optimal distribution af vand til dette års Telenor Copenhagen Marathon“, fortæller digital marketing coordinator, Pernille Vind-Knudsen.

Vi er meget tilfredse med at have et kvalitetsleverandør som GARDENA med som sponsor på Telenor Copenhagen Marathon. En effektiv forsyning og distribution af vand på vores forplejningsdepoter er helt vitalt under et maratonløb, og derfor vil samarbejdet med GARDENA være med til fortsat at sikre en høj deltageroplevelse i de københavnske gader den 21. maj“, lyder det fra Dorte Vibjerg, direktør i Sparta, der arrangerer Telenor Copenhagen Marathon.

Læs mere om GARDENA her