Copenhagen Marathon ny rute new course

Udgivet

Den nye rute for Copenhagen Marathon byder på ægte københavnervibes – fra grøn oase og historiske vartegn til arkitektoniske højdepunkter og hippe hoods.     

Tidligere i år kunne vi offentliggøre, at start og mål for Copenhagen Marathon flytter fra Islands Brygge til Øster Allé.

Det betyder samtidig, at de forventede 12.000 deltagere skal ud på en helt ny rute, som nu ligger klar.

Og det bliver 42,195 fantastiske kilometer forbi alt fra arkitektoniske highlights og historiske vartegn til hujende tilskuere. En maratonrute, hvor man fornemmer den særlige københavnervibe, der kendetegner hver af de forskellige bydele.

Fra grøn oase ud i byens sitrende gader

De mange forventningsfulde løbere starter i det nye målområde på Øster Allé, omgivet af Fælledparkens grønne oase.

Derfra bevæger man sig ud i byen, igennem Københavns smukke gader, de hippe brokvarterer og gamle historiske bydele.

Spændte og overstadige vil de mange løbere feje igennem de ryddede gader, forbi imposante københavnske bygninger og arkitektoniske vartegn med en følelse af at være i centrum af en historisk hovedstad på en dag, hvor man selv skriver et lille stykke af sin egen historie.

Hele CPH Marathon teamet glæder sig til at forvandle 42,195 km af København til et stykke historie, som ingen deltagere glemmer.

Udforsk den nye maratonrute her

Udvalgte highlights

NyboderNyboder. Det pitoreske Nyboder-kvarter, bygget i 1600-tallet til flådens folk, er et betagende syn og et hyggeligt og centralt område for tilskuere.
Dr. Louises Bro. Det hippe hangout og den historiske forbindelse mellem det multikulturelle Nørrebro og Indre By omdannes til et elektrisk heppested, der vil give dig gåsehud. Dr. Louises Bro
Kongens Nytorv Kongens Nytorv.Mærk historiens vingesus, når du cruiser forbi det smukkeste torv i byen, omringet af massevis af tilskuere og imposante bygninger, der emmer af fordums storhed.
Trianglen. På Østerbros knudepunkt – et populært heppespot – bliver du heppet ud på ruten og får de sidste kuldegysninger, inden du drejer ind på opløbsstrækningen.Trianglen
TivoliTivoli.En af verdens ældste forlystelsesparker og lokation for det officielle morgenmadsløb, lyser op og spreder sin magi ud mod ruten og giver dig følelsen af at være lige i hjertet af eventyrlige København.

Læs mere om CPH Marathon