Nike Start Op

Udgivet

Vælg mellem 5, 10 eller 15 km, når vi starter efterårssæsonen op til det hyggelige Nike Start Op lørdag den 26. oktober.

Efteråret begynder så småt at melde sin ankomst med køligere vejr.

Men efteråret byder også på masser af dage med klart, smukt og solrigt vejr, som faktisk kan være helt optimalt løbevejr: Ikke for varmt og ikke for koldt. Og så er efteråret også startskuddet for træningen frem mod Copenhagen Marathon.

Løb den ny sæson i møde med 5, 10 eller 15 km

Vi tager som altid hul på den nye sæson med det superhyggelige Nike Start Op, som i år afholdes lørdag den 26. oktober kl. 15.00.

Til Nike Start Op kan du vælge mellem 5, 10 eller 15 km. Du vælger en distance ved tilmelding, men på dagen kan du frit vælge om og løbe lige den distance, som du har lyst til.

Fartholdere

Følg med “Ballonløberne”

Til Nike Start Op kommer alle Spartas fartholdere med og løber med kulørte balloner.

Fartholderne løber i små grupper i tempi fra 4:15 og helt ned til 7:00 min/km, hvilket betyder, at næsten alle kan være med uanset niveau.

Maraton eller ej?

Hvis du skal løbe Copenhagen Marathon – eller blot overvejer det – er det nu du så småt skal i gang med træningen. Derfor er Nike Start Op et oplagt pejlemærke til at skyde maratontræningen i gang og opleve hvordan det kan være at løbe med fartholdere.

Fartholderne er de samme, som løber med hver søndag til Copenhagen Marathons gratis fællestræning fra første weekend i november og frem til 17. maj, hvor Copenhagen Marathon løber af stablen. Så hvis du også er lidt nysgerrig på, hvordan man træner op til maraton, så kan du få en snak med fartholderne om dette.

Tilmeld dig Nike Start Op her