youtube facebookinstagramtwitterapp-ikon1-150x150
  • en
nike webshop

Udgivet

En smuk oplevelse for et godt formål. Sidste år debuterede Copenhagen Marathon med et morgenmadsløb i Tivoli til støtte for Børnecancerfonden, og sucessen vender tilbage i år.

27.560 kroner.

Så mange penge kunne Sparta, der er arrangør af Copenhagen Marathon, sidste år donere, efter at der til Copenhagen Marathons allerførste Breakfast Run i Tivoli var blevet løbet og samlet penge ind til Børnecancerfonden.

Penge, som skal har gjort en forskel for kræftramte børn og deres familier.

Det kommer de også til i år, for Sparta og Børnecancerfonden har forlænget partnerskabet og gentager successen med endnu et morgenmadsløb i den smukke forlystelseshave.

Om Breakfast Run i Tivoli 2020

  • Løbet afholdes lørdag den 16. maj 2020 kl. 10.00
  • Prisen er 175 kr. inkl. let morgenmadsservering, kaffe, entre hele dagen til Tivoli for deltager og familie
  • 10 kr. per løbet omgang går ubeskåret til Børnecancerfonden.
  • Der er en begrænsning på 500 pladser til Breakfast Run

Forskning er det bedste håb

Løbet fungerer sådan, at man løber på en ca. 800 meter lang rute i maks. 30 minutter.

For hver omgang man løber, donerer Sparta 10 kroner til Børnecancerfonden. Pengene går til forskning i børnekræft og til støtte af familierne, som formentlig gennemgår den sværeste tid i deres liv.

Børn får nemlig andre og mere aggressive kræftsygdomme end voksne, og behandlingen tager ofte flere år. Fire ud af fem børn i dag overlever kræft, men der er stadig børn, der dør af kræft, og halvdelen af alle børnekræftoverlevere har varige skader efter sygdommen og den intensive behandling.

Børnecancerfonden, som er en privat fond, og den organisation, der finansierer mest dansk forskning i børnekræft, arbejder for at sikre børn med kræft den bedste behandling samt omsorg til dem og deres familier. Forskning er det bedste håb, vi kan give børnene og deres familier.

”Vi er meget taknemmelige for, at Sparta og Tivoli vil hjælpe os med at samle penge ind til børn med kræft. Børn i Danmark skal ikke dø af kræft, og det kræver midler til målrettet forskning. Vi er er en privat fond, der er 100 procent afhængig af støtte fra udefra og initiativer som Breakfast Run,” siger Marianne Benzon Nielsen, direktør for Børnecancerfonden.