Udgivet

Deltagere kan placere sig frit i startsektionen i henhold til ens forventede sluttid. Læs mere her.

Deltagere ved Telenor Copenhagen Marathon tildeles ikke en startgruppe og skal ikke indtaste en forventet sluttid.

Det betyder ikke, at der er helt fri placering i startsektionen. Du skal nemlig selv sørge for at placere dig i det afsnit af startsektionen, der passer til din egen forventede sluttid.

Inddeling af startsektionen

Startsektionen er inddelt i en række afsnit, som er markeret af skilte med forventede sluttider og pace.

Alle løbere skal stille sig i det afsnit, der svarer til ens forventede sluttid. Er du usikker på din forventede sluttid, så placer dig efter det pace, du ønsker at lægge ud i.

Nedenfor kan du se et oversigtskort over startområdet, som viser, hvordan startsektionen er inddelt efter forventede sluttider.

Vær realistisk

Det er vigtigt, at du er realistisk, når du vælger dit startafsnit. Undgå at placere dig for langt fremme i startfeltet i forhold til din estimerede sluttid, for så ødelægger du starten for løbere, der er hurtigere end dig.

Når alle starter i det afsnit, der passer til ens tempo, skabes der det bedste flow. På denne måde får alle løbere – herunder også dig selv – de bedste betingelser for et godt løb.

Følg de officielle pace teams

Du kan vælge at følge et af de 13 officielle pace teams, som løber efter sluttider på mellem 3 og 5 timer. Alle pace teams vil være at finde i startsektionen, hvor du nemt kan genkende dem på deres farvede balloner.

Læs om pace teams her