Udgivet

Mere end 300 løbere samlede lørdag formiddag ind til Børnecancerfonden, da Sparta og Tivoli arrangerede Breakfast Run i den ikoniske have.

“Hvor er det dejligt at se så mange friske løbere her i Tivoli en lørdag morgen. Ingen børn fortjener at få kræft, og derfor er vi også glade for, at vi kan åbne haven op til så godt et arrangement. Kan i have en rigtig god løbetur rundt i Tivoli.”

Sådan sagde Finansdirektør i Tivoli, Andreas Morthorst, før de mange løbere blev sendt ud på ruten i Tivoli til Breakfast Run lørdag morgen.

Her skulle de løbe omgange af cirka 600 meter i den fine have, som helt usædvanligt lå stille hen en time før, der blev åbnet blev offentligheden.

1756 omgange blev til 27.650 kr

For hver omgang der blev løbet, blev der doneret 10 kroner til Børnecancerfonden, og det blev til i alt 1756 omgange og dermed 17.560 kroner.

Det indsamlede beløb valgte Sparta efterfølgende at lægge 10.000 kr. oveni. Til sammen blev det altså til 27.560 kr. som kommer til at gavne hos Børnecancerfonden.

“Vi er en privat organisation, så derfor er vi også afhængige af gode arrangementer som disse. Det er penge, som vi virkelig godt kan bruge, og det er jo en dejlig løbetur rundt i Tivoli,” lød det fra Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden, mens hun samtidigt samlede penge ind med sine løbesko.

Blandt de mere end 300 løbere var blandt andet James Pitayanukul og Khloe Tran fra London, som var begejstrede for at løbe i den ikoniske have.

“Vi skal desværre ikke løbe maraton i morgen, da jeg er blevet skadet i mit knæ, men vi skal se vores ven løbe. Men da vi så, at det var muligt at løbe i Tivoli, så var vi ikke i tvivl om, at det skulle vi prøve. Det var virkelig en god oplevelse, og det er jo en dejlig have og til et rigtig godt formål,” lød det fra James Pitayanukul.

Læs også: Danskerne strømmer til København og sætter ny deltagerrekord