Udgivet

Gør maratonweekenden til en familieoplevelse med Politiken Mini Maraton for de yngste og det hurtige Telenor Teen Run for de større.

Telenor CPH Marathon kan nemt blive en oplevelse, som hele familien kan få sjove oplevelser ud af og gode minder med hjem fra.

I løbet af weekenden 12. – 13. maj er der nemlig løb for både store, små og dem midt imellem, når Politiken Mini Maraton og Telenor Teen Run løber af stablen.

Løb og vind fede præmier til Telenor Teen Run

Vi gentager sidste års nyhed for teenagers og inviterer alle 13-19-årige med til Telenor Teen Run søndag den 13. maj kl. 10.00, hvor der virkelig er mulighed for at løbe stærkt og imponere familie og venner.

Telenor Teen Run har start og mål på Islands Brygge samme sted som alle de hurtige maratonløbere, så man kan sole sig i de mange tilskueres klapsalver og maratonløbernes rampelys over en distance på 1000 meter.

Der er en goodiebag til alle deltagere, lækker chokolade fra Simply Chocolate, is fra Kødbyens Is og lækre præmier på højkant. Så find løbeskoene frem og vær med!

Det koster 50 kr. at deltage inkl. goodiebag, vand, chokolade og is m.m.

Tilmeld dig Telenor Teen Run her

Kom med til en festlig og aktiv weekend for hele familien den 12. – 13. maj, hvor både voksne, teens og tumlinger kan være sammen om glæden ved løb.

Børnenes eget Politiken Mini Maraton lørdag 12. maj

Lørdag den 12. maj løber det festlige Politiken Mini Maraton af stablen i forbindelse med Telenor CPH Marathon Expoen på Østerbro Stadion. Her kan både både store børn og klapvognsstørrelser få sved på panden på distancer på 1 eller 2 km.

Lige inden starten er der fælles opvarmning, og alle børn kan stolte modtage en medalje på målstregen og få taget et gratis foto til væggen derhjemme. Der er plads til hele familien på Østerbro Stadions grønne græs, hvor børn bl.a. kan tage en tur på hoppeborgen eller lave deres eget heppegrej, mens far og mor nyder en kop kaffe fra kaffeloungen.  

Det koster 100 kr.  at per barn at deltage, inkl. vand, frugt, medalje og print-selv diplom.

Tilmeld børnene til Politiken Mini Maraton her