Udgivet

Træn op til Copenhagen Marathon med lokale løbefællesskaber i hele landet.

2020 er skudt i gang, og samtidig lyder startskuddet til den landsdækkende maratontræning.

Januar betyder nemlig, at der er 5 måneder til løbsdagen, og det er derfor tid til at komme i gang med den målrettede træning.

Mere end 25 steder i hele Danmark kan du gratis træne sammen med lokale løbeklubber eller løbefællesskaber, så du kan blive helt klar til maratondistancen i Københavns gader den 17. maj 2020.

Træningen starter i januar

Mens man nogle steder rundt omkring i Danmark så småt har løbet træningen i gang hen over efteråret, er det i første weekend i januar, at den landsdækkende træning for alvor går i gang.

Det er forskellige, hvor ofte man løber de enkelte steder – nogle løber hver weekend, andre to gange om måneden, mens andre igen også tilbyder små organiserede testløb undervejs i forløbet.

En del af et fællesskab for alle

Fælles for alle træningstilbud er, at de tilbyder dig at blive en del af et løbefællesskab. Et fællesskab, der kan motivere og støtte dig og gøre det nemmere og sjovere at komme igennem træningen.

Træningen er målrettet Copenhagen Marathon, men selvom du ikke helt (endnu) er til de lange distancer, så er der mange steder mulighed for at være med alligevel. Der løbes nemlig ofte i omgange, således at man kan tage færre eller flere omgange, afhængig af ens form.

Samtidig er der flere tempogrupper, som regel fra 5:00 til 7:00 min/km, så det bør være muligt for de fleste af løbe med.

Find dit lokale træningsfællesskab her

Spartas Fællestræning til Telenor Copenhagen Marathon