Udgivet

Søndag den 6. november starter vi fællestræningen til Telenor Copenhagen Marathon, hvor du helt gratis kan træne sammen med hundredvis af andre løbere, der drømmer om at gennemføre de 42,2 km i Københavns gader.

Vil du også gerne prøve kræfter med Telenor Copenhagen Marathon? Og vil du starte rejsen mod målstregen sammen med andre, der deler den samme maratondrøm?

Så kom med til Spartas legendariske maratonfællestræning, som starter søndag den 6. november kl. 9.30 fra Østerbro Stadion.

Telenor Copenhagen Marathon fællestræningen, der arrangeres af Sparta Atletik og Motion, er ganske gratis og for alle med en maratondrøm i maven – helt uanset niveau, form og ambitioner.

Her søndag deltager op mod 800 løbere på alle niveauer, og der er også plads til dig.

Dedikerede pace teams får dig godt i gang

Det er som altid Spartas dedikerede pacere, der forestår træningen. De er inddelt i 12 pace teams, som løber i hastigheder fra 4:15 til 6:30 min/km. Det betyder, at stort set alle kan finde et tempo, der passer til dem.

Og pacerne er ikke “bare” pacere. De er også rutinerede maratonløbere, der hellere end gerne vil dele ud af deres erfaringer og viden. Så hvis du er usikker på, om maraton er noget for dig, hvilket tempo du bør løbe i, eller hvor meget træning du skal lægge for dagen, så spørg!

Pacerne står til rådighed for sparring, opmuntring og rådgivning undervejs i hele træningsforløbet frem mod maj næste år.

Læs mere om Telenor Copenhagen Fællestræningen og find foreløbigt program her