Tilbud og oplevelser – få mere ud af dit maraton

Vi ønsker, at du og din familie og løbevenner skal få nogle mindeværdige dage, når du kommer til København og Frederiksberg for at løbe Copenhagen Marathons 40 års jubilæumsløb.

Derfor har her vi samlet en række tilbud, rabatter og oplevelser, så du kan få endnu mere ud af dit maratonophold.

Fejr din præstation med en gratis burger bowl fra Halifax

Fejr din seje maratonindsats med 1 gratis Burger Bowl fra Halifax – fyldt med lækre hjemmelavede ingredienser. Tilbuddet gælder fra den 10. – 24. maj 2019 ved fremvisning af startnummer eller tilmeldingsbekræftelse.

Halifax Burgers er en dansk familiedrevet restaurant med fokus på venlig betjening og plads til hygge – og frisklavede velsmagende burgere til hele familien! Der er både klassiske burgere i mange varianter, børneburgere og veganske muligheder på kortet.

Du kan også følge @halifaxburgers på Instagram og deltage i maratonkonkurrencer og vinde sportstøj, plakater og gavekort.

Læs mere og bestil bord her

Oplev Tivoli Forlystelsespark og få rabat på entré og turpas

Tivolis smukke forlystelsespark er altid et besøg værd, når du er i København. Tivoli er for hele familien, store som små, og uanset om du vil prøve karruseller og rutsjebaner eller blot nyde den smukke have.

Alle deltagere i Copenhagen Marathon får 20% rabat på entré i Tivoli eller turpas den 18. eller 19. maj. Køber man entré/turpas-pakke, får man yderligere 5% rabat. 

Køb entré/turpas til Tivoli med mininum 20% rabat – brug koden tivoli2019

* Gælder entre voksen, entre barn, turpas, turpas plus, entre/turpas plus best offer pakke den 18. eller 19. maj 2019.

I år har du desuden en ekstraordinær mulighed for at deltage i Breakfast Run i Tivoli lørdag den 18. maj. Her kan du opleve den smukke forlystelsespark, før den åbner og samtidig støtte et godt formål, idet der doneres 10 kr. til Børnecancerfonden for hver kilometer du løber. Som deltager i Breakfast Run får du desuden 40% rabat på turpas. Læs mere her

Hop on hop off – tag på sightseeing med bus og kanalrundfart

Udforsk København fra land og vand. Du og din familie får 10% rabat på en 48 timers hop-on-hop-off-billet til Strommas sightseeingbusser og kanalbåde.

Tre forskellige buslinjer giver dig den perfekte mulighed for at udforske byens forskellige områder – fra den klassiske billedskønne historiske del af byen til de farverige og frie områder, de grønne parker, shoppinggaderne og de trendy restauranter og barer. Eller hop på en kanalbåd og få et andet perspektiv af byen og livet langs vandet under dit maratonophold.

Køb din sightseeingbillet her

Kayak Bar – Opdag København fra vandet

Oplev København i kajak! Du og dit selskab får 15% rabat på City Touren (kl. 10 – 12). Tilbuddet gælder fra den 13. – 26. maj, men du kan naturligvis allerede nu booke din tur med rabat. Børn skal være mindst 14 år for at kunne være med.

Efter turen kan I spise og drikke på den hyggelige Kayak Bar, der holder til i havnekanalen ved Knippelsbro. Her får du og dit selskab 10% rabat på mad og drikke, når du fremviser dit startnummer eller tilmeldingsbekræftelse.

I løbsweekenden kan I hænge ud på Kayak Bar, hvor der vil være udendørs DJ, grill og et “kayaking show”

Book din kajak-tur med koden CPHMARATHON2019

Rejs ind i fremtiden i Cisternernes underjordiske verden

Dybt under Søndermarkens grønne plæne på Frederiksberg gemmer sig en stor, underjordisk verden kaldet Cisternerne.

Kom og oplev kunstnergruppen SUPERFLEXs installation “It’s not the end of the world”, som er en tidsrejse ind i fremtiden. En oversvømmelse har fundet sted og forfaldet er i gang. På rejsen ind i det ukendte vil den besøgende støde på levn fra en fjern fortid: Vores egen nutid.

Lørdag den 18. maj kl. 8.30 og 9.30 åbner Cisternerne helt eksklusivt for deltagere i Copenhagen Marathon og familier/ledsagere. Prisen er 50 kr., som inkluderer udstillingsbesøg, omvisning og en forfriskning.

Læs mere om udstillingen

Tilmeld dig eventet 18. maj kl. 8.30 – 9.15

Tilmeld dig eventet 18. maj kl. 9.30 – 10-15

Gratis dukkert i havnebadet

Tag en dukkert i Havnebadet Islands Brygge til Telenor Copenhagen Marathon

Slut maratondagen af med en forfriskende dukkert i havnebassinet ved Islands Brygge.

Havnebadet har ekstraordinært åbent i anledning af Copenhagen Marathon, og der er gratis adgang for alle.

Læs mere om Havnebadet Islands Brygge her

Shop med 20% hos Sportmaster

Bliv klar til Telenor Copenhagen Marathon med Sportmaster

Få 20% på alle Nike-produkter i alle Sportmaster-butikker (fysiske og online) fra den 16. – 19. maj. 

Du kan også gøre et jubilæumskup og få et par lækre Nike Air Zoom Pegasus 35 til kun kr. 699,- i hele maj måned. Rabatten får du automatisk ved køb.

Shop Nike hos Sportmaster her

Nyd en gratis burger og fritter efter løbet

 

Burger-restaurantkæden Jagger tilbyder alle deltagere af Copenhagen Marathon 1 gratis combo. Comboen består af en burger, pomfritter og en drikkevare.

Deltagere skal blot fremvise deres medalje i en af de seks restauranter på løbsdagen søndag d. 19. maj.

Find Jaggers åbningstider og lokationer her