Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 100 kr + 20 kr. i administrationsgebyr, som opkræves af den løber, der overtager startnummeret.

Vær opmærksom på, at kun et startnummer købt til fuld pris kan overdrages. Læs mere om fortrydelsesret og refundering her. Vi gør opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

Se nedenfor, hvordan du overdrager dit startnummer, og klik på knappen for at starte overdragelsen.

Overdrag dit startnummer her

Sådan gør du

  • Log ind på din profil

Log ind på din tilmeldingsprofil ved at klikke på knappen ovenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du bedes videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding kun overførsels- og administrationsgebyret på i alt 120 kr. Tilmelding med voucher skal ske online inden torsdag den 10. maj kl. 12.00. Herefter vil det være muligt at foretage tilmelding på Telenor CPH Marathon Expoen mod et ekstra gebyr på 20 kr.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on Facebook