Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Læs mere om fortrydelsesret og refundering her.

Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 100 kr + 15 kr. i administrationsgebyr per deltager, som opkræves af den løber, der overtager startnummeret.

Vigtig information

  • Vær opmærksom på, at den nye deltager ved overtagelse af startnummeret vil blive opkrævet 1) overdragelses- og administrationsgebyr på i alt 115 kr. samt 2) en eventuelt difference mellem den betalte pris for startnummeret og standardprisen på 695 kr.
  • Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt via nedenstående procedure, hvorved ny løber får sin egen deltagerprofil og et blankt startnummer. En overdragelse er ikke gennemført, før den nye løber har modtaget sin tilmeldingsvoucherkode fra den oprindelige løber (Det er ikke tilstrækkeligt at modtage oprindelige løbers startkort!).
  • Vi gør opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.
  • Tilmelding med voucher kan ske online eller i start- og målområdet helt frem til og med løbsdagen, såfremt løbet ikke er udsolgt.

Se nedenfor, hvordan du overdrager dit startnummer, og klik på knappen for at starte overdragelsen.

Overdrag dit startnummer her

Sådan gør du

  • Log ind på din profil

Log ind på din tilmeldingsprofil ved at klikke på knappen ovenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

  • Generering af voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik voucherkode svarende til det beløb, startnummeret oprindeligt har kostet, men fratrukket overdragelses- og administrationsgebyret. Voucheren skal du videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal online tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding følgende beløb: 1) overdragelses- og administrationsgebyret på i alt 120 kr. samt 2) en evt. difference mellem startnummerets pris og standardprisen på 695 kr.