Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Læs mere om fortrydelsesret og refundering her.

Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 100 kr + 15 kr. i administrationsgebyr samt den eventuelle difference mellem købsprisen og den til enhver tid aktuelle salgspris, som opkræves af den løber, der overtager startnummeret.

Værdien på et startnummer vil fremgå af den voucher-mail, som sælger skal fremsende til køber. Køber kan dermed se dokumentation for værdien inden en eventuel overdragelse.

Vigtig information

Læs venligst nedenstående grundigt igennem inden du overtager eller overdrager et startnummer:

  • Vær opmærksom på, at den nye deltager ved overtagelse af startnummeret vil blive opkrævet 1) overdragelses- og administrationsgebyr på i alt 115 kr. samt 2) en eventuelt difference mellem den betalte pris for startnummeret og den til enhver tid aktuelle pris
  • Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt via nedenstående procedure, hvorved ny løber får en voucherkode, egen deltagerprofil og et blankt startnummer. En overdragelse er derfor ikke korrekt og fuldstændigt gennemført, før den nye løber har modtaget en tilmeldingsvoucherkode fra den oprindelige løber.
  • Bemærk! Det er IKKE en korrekt overdragelse, såfremt den nye løber alene modtager den oprindelige løbers startkort, bekræftelsesmail eller login til tilmeldingsprofil!).
  • Vi gør opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation, og vi tager ikke ansvar for svindel i forbindelse med overdragelse.

Se nedenfor, hvordan du overdrager dit startnummer, og klik på knappen for at starte overdragelsen.

Overdrag dit startnummer her

Sådan gør du

  • Log ind på din profil

Log ind på din tilmeldingsprofil ved at klikke på knappen ovenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

  • Generering af voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik voucherkode svarende til det beløb, startnummeret oprindeligt har kostet, men fratrukket overdragelses- og administrationsgebyret. Voucheren skal du videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal online tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding følgende beløb: 1) overdragelses- og administrationsgebyret samt 2) en evt. difference mellem startnummerets pris og standardprisen på 750 kr.