Overdrag startnummer

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

Er du forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage dit startnummer til en anden person mod et gebyr på 100 kr + 20 kr. i administrationsgebyr, som opkræves af den løber, der overtager startnummeret.

Vær opmærksom på, at et startnummer, der ikke er købt til fuld pris, ikke kan overdrages. Læs mere om fortrydelsesret og refundering her.

Obs! Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt iht. nedenstående procedure, hvorved ny løber får sin egen deltagerprofil og et blankt startnummer. En overdragelse er ikke gyldig, før ny løber har modtaget en tilmeldingsvoucherkode fra den oprindelige løber. Det er ikke tilstrækkeligt at modtage oprindelige løbers startkort. Vi gør opmærksom på, at uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

Se nedenfor, hvordan du overdrager dit startnummer, og klik på knappen for at starte overdragelsen.

Overdrag dit startnummer her

Sådan gør du

  • Log ind på din profil

Log ind på din tilmeldingsprofil ved at klikke på knappen ovenfor. Vælg “overdrag startnummer”.

  • Videresend e-mail med voucherkode

Idet du bekræfter, at du ønsker at overdrage dit startnummer, deaktiveres din tilmeldingsprofil. Du modtager straks en e-mail med en unik kode, som du bedes videresende til den person, der skal overtage startnummeret.

  • Den nye deltager kan tilmelde sig

Den nye deltager foretager en normal online tilmelding og indtaster ved betalingsmetode den voucherkode, som fremgår af førnævnte e-mail. Vedkommende opkræves ved tilmelding kun overførsels- og administrationsgebyret på i alt 120 kr. Tilmelding med voucher kan ske online frem til løbsstart eller ved eftertilmelding i informationen i startområdet.