Udgivet

Tag hjemmefra i god tid

Hvad end du cykler, går eller tager offentlig transport til starten, så tag hjemmefra i god tid.

Hvis du bor længere væk end du kan cykle eller gå anbefaler vi at tage offentlig transport til starten. Der er meget begrænsede parkeringsmuligheder, og mange gader er afspærrede, så tag offentlig transport så vidt muligt og lad bilen stå derhjemme.

Brug Rejseplanen til at planlægge din rejse og finde ud af hvornår du skal hjemmefra.

Du kan købe en Eventbillet der gør det nemmere for dig at komme rundt på løbsdagen. Eventbilletten er gyldig 12 timer og inkluderer ubegrænset transport med bus, tog og metro.

Læs mere og køb din Eventbillet her

Orienter dig i kortet

Brug kortet nederst på siden over start- og målområdet til at orientere dig, så du ved hvor du kan finde indgang, mødesteder, toiletter, bagageopbevaring osv.

Vil du vide mere om bagageopbevaring, forplejning, samaritter og læger, placering ved startstregen og andet praktisk info angående start- og målområdet kan du læse mere ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om start- og målområdet her

Brug det interaktive rutekort til at se ruten, trafiksluser, forplejning og meget mere. Det interaktive kort findes også i appen, så både løbere og tilskuere nemt kan orientere sig i kortet.

Se det interaktive rutekort her

Runners Area åbner kl 7:30

Deltagere har adgang til Runners Area, tilskuere har ikke adgang indenfor de røde stiplerede linjer på kortet.

Der vil være tre ind- og udgange (A, B og C), hvor løbere kan gå ind og ud af Runners Area. Dette område er kun for løbere.

Ind- og udgangene fungerer samtidig som mødesteder, hvor løbere på forhånd kan aftale at mødes med familie og venner efter løbet.

Informationen og bagageopbevaring åbner kl. 7.30.

Klik på kortet for at zoome.