Udgivet

Få overblik over start- og målområdet på Islands Brygge samt anvisninger til, hvordan du bedst kommer til og fra området.

Start- og målområdet på Islands Brygge åbner kl. 7.30, og i området vil der være alle de faciliteter, du som løber har brug for.

På oversigtskortet her på siden kan du orientere dig i området. Oversigtskortet findes også på din kuvert, som du får udleveret startnummer i, samt i Copehagen Marathon Appen under Info – Start og mål.

Se oversigtskortet over start- og målområdet her

Tilskuere er velkomne

Tilskuere er også velkomne til at overvære starten og målgangen fra tribunerne eller langs ruten på selve Islands Brygge. Tilskuere har dog ikke adgang til selve start- og målområdet, som er forbeholdt løbere. Dette område er markeret med røde, stiplede linjer på oversigtskortet.

I stedet kan løbere og tilskuere nemt aftale at mødes efter løbet ved de tre mødesteder (A, B og C) ved ind- og udgangene til Runner’s Area, som er markeret på oversigtskortet.

Transport til startområdet

Vi fraråder på det kraftigste at tage bil til og fra starten. Benyt i stedet offentlig transport; både metro, tog og S-tog kører tæt på startområdet.

Læs om transport til startområdet her