Start- og målområde

Starten går kl. 9.30 fra Islands Brygge, København S, hvor deltagerne også løber i mål efter de 42,195 km, og selve startområdet åbner kl. 7.30.

Der vil være et dedikeret Runner’s Area, hvor publikum ikke har adgang. Tilskuere er velkomne til at overvære løbet fra tribunerne og langs med opløbsstrækningen på Islands Brygge.

Oversigtskort

I kortet nedenfor kan du orientere dig i start- og målområdet på Islands Brygge og se, hvor toiletter, bagageopbevaring, startsektionerne, indgange til Runner’s Area og meget mere er placeret.

I Copenhagen Marathon appen vil du inden løbet også kunne finde et interaktivt kort over området, så du nemt kan finde rundt på dagen.

Ind- og udgange / mødesteder

Der vil være tre ind- og udgange (A, B og C), hvor løbere kan gå ind og ud af Runners Area. Dette område er kun for løbere, og tilskuere har ikke adgang til dette område.

Ind- og udgangene fungerer samtidig som mødesteder, hvor løbere på forhånd kan aftale at mødes med familie og venner efter løbet.

Information

Informationen i start- og målområdet åbner kl. 7.30.

Her kan du henvende dig med spørgsmål af enhver slags og eftertilmelde dig Copenhagen Marathon, såfremt der er ledige pladser. Skulle du have glemt noget på løbsdagen, har vi også et udvalg af ekstra udstyr, såsom sikkerhedsnåle, snørebånd, sokker og lignende.

Bagageopbevaring

Under løbet har du mulighed for at få opbevaret din bagage i bagageteltene i start- og målområdet på Islands Brygge. Vi anbefaler, at man anvender den officielle race bag, der udleveres på Copenhagen Marathon Expoen.

Hvis du vil undgå at medbringe din bagage til start- og målområdet, så har du mulighed for at få det opbevaret nemt og sikkert på et af LuggageHeros opbevaringssteder i København, hvor du får 4 timers gratis opbevaring.

Læs mere om bagageopbevaring her

Placering ved startstregen

Placer dig i startfeltet i henhold til din forventede sluttid. Orienter dig efter de store skilte med angivelse af sluttider, der er ophængt i startgaden. Vær realistisk mht. dit tempo, så alle deltagere får så smidig og god en start på løbet som muligt.

Du kan også vælge at placere dig sammen med de officielle pace teams, hvis sluttider er angivet på deres farvede balloner.

Læs mere om starten her

Toiletter

Der er toiletter fordelt i hele start- og målområdet og på alle forplejningszoner ude på ruten, som er fordelt med 3. – 4. km mellemrum. Selvom der er mange toiletter, så tag højde for, at der alligevel kan være kø umiddelbart før start.

Se toiletternes placering på kortet

Celebration photo

Alle løbere kan få et minde med hjem i form af et gratis, personligt celebration photo, som du kan få taget umiddelbart efter målgang. Dit foto sendes direkte til dig per e-mail eller sms og indgår i dit personlige video-diplom.

Forplejning

Der er væskeposter i hele start- og målområdet, og når du har krydset målstregen, serveres der følgende udvalg af snacks og drikkevarer:

  • 0,5 l vand fra Aqua d’Or (flaske lavet af 100% genbrugsplast)
  • Pågen kanel gifflar
  • High5 recovery-bar
  • Erdinger alkoholfri øl
  • Red Bull energidrik
  • Frugt

Finishermedalje

Alle, der gennemfører Copenhagen Marathon, modtager deres medalje umiddelbart efter målgang. Idet der periodevis vil være mange løbere i målområdet, vil medaljeuddelingen rykke længere ned i målgaden.

Når du har krydset målstregen, er det vigtigt, at du fortsætter med at bevæge dig videre ned i målgaden, hvor du vil modtage medalje og få udleveret forplejning etc.

Du kan få din tid og navn indgraveret i din medalje på målpladsen.

Samaritter og læger

Der er samaritter og læger til stede  ved start- og målstregen samt ved alle væskedepoter ude på ruten. Bemærk, at du også har mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer, hvilket vi anbefaler.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det vigtigt, at du er korrekt registreret som deltager (således at de oplysninger, der er registreret på dit startnummer, er dine egne oplysninger).

Bad og omklædning

Der er separate bade- og omklædningsfaciliteter i badevogne i Sturlasgade. Har du lyst til en dukkert, kan du tage et køligt dyp i Halfdans Badezone på Islands Brygge. Husk selv at medbringe håndklæde.

Oversigtskort findes i CPH Marathon appen