Start- og målområde

Starten går kl. 9.30 fra Islands Brygge, København S, hvor deltagerne også løber i mål efter de 42,195 km .

Fra start- og målområdet på Islands Brygge får maratondeltagerne en flot start hen over Langebro og videre gennem det bedste af København og Frederiksberg.

Information

Informationen i start- og målområdet åbner kl. 7.30. Her kan du henvende dig med spørgsmål af enhver slags, og skulle du have glemt noget på løbsdagen, har vi også et udvalg af ekstra udstyr, såsom sikkerhedsnåle, snørebånd, sokker og lignende.

Kort over start- og målområdet følger tættere på løbsdagen.

Bagageopbevaring

Under løbet har du mulighed for at få opbevaret din bagage i bagageteltet i start- og målområdet. Du kan indlevere din bagage fra kl. 7.30. Kom i god tid – når du har indleveret din bagagepose, er der regnslag som du kan benytte.

Brug den bagagepose, som du får udleveret med din startpakke på Telenor Copenhagen Marathon Expoen, og glem ikke at påklistre det bagagemærke, som du finder i kuverten sammen med dit startnummer.

Bagageteltet er bemandet og under opsyn, men opbevaringen af værdigenstande sker på eget ansvar. Bagage, der efter kl. 17.00 stadig er uafhentet, kan afhentes på Sparta Løbskontor, Gunnar Nu Hansens Plads 11, fra mandag den 22. maj kl. 12.00.

Gratis finisher photo

Alle løbere kan få et digitalt minde med hjem i form af deres helt eget finisherfoto på Telenors sejrsskammel i målområdet, hvor en fotograf tager billedet og sender direkte til din mobil.

Forplejning

Der er en vandpost i start- og målområdet. I målgaden serveres der et udvalg af forskellige snacks og drikkevarer. Detaljer følger tættere på løbet.

Placering bag startlinjen

Placer dig i startfeltet i henhold til din forventede sluttid. Du kan med fordel placere dig efter fartholderne, hvis sluttider er angivet på deres farvede balloner. Læs om fartholderne her

Hvis du ikke følger en af de officielle startgrupper, så placér dig efter de store skilte med angivelse af sluttider, der er ophængt i startgaden.

Røde Kors-indsamling

Tag eventuelt en overtrækstrøje med til at holde dig varm inden starten. I samarbejde med Hovedstadens Røde Kors sørger vi for, at alt efterladt overtrækstøj doneres til velgørenhedsformål. Læs mere her

Toiletter

Der er toiletter fordelt i hele start- og målområdet. På kortet kan du se, hvor toiletterne er placeret. Selvom der er mange toiletter, så tag højde for, at der alligevel kan være kø umiddelbart før start. Husk, at der også er toiletter ved alle væskedepoter ude på ruten – første væskedepot er placeret efter 4,8 km.

Finishermedalje

Alle, der gennemfører Telenor Copenhagen Marathon, modtager deres medalje på målstregen. Da der periodevis vil være mange løbere i målområdet, kan medaljeuddelingen rykke længere ned i målgaden. Når du har krydset målstregen, skal du blot fortsætte med at bevæge dig nedad i målgaden, hvor du vil modtage medalje og finde forplejning etc.

For 50 kr. kan du få navn og tid graveret i medaljen.

Samaritter og læger

Der er samaritter og læger til stede  ved start- og målstregen samt ved alle væskedepoter ude på ruten. Bemærk, at du også har mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer.

Bad og omklædning

Der er kønsopdelte bade- og omklædningsfaciliteter i Sturlasgade.

Massage

Efter løbet kan du få en velfortjent benmassage af kyndige hænder fra Sportseducation. Du finder massageområdet tæt på bagageteltet. Massagen er gratis, men forvent at der kan være kø.

Træfpunkter

Der er tre træfpunkter placeret ved ind- og udgangene til målområdet, hvor løbere kan mødes med familie og venner efter løbet. Aftal på forhånd at mødes ved enten træfpunkt A, B eller C, så undgår I at skulle lede efter hinanden.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on Facebook