Start- og målområde

Starten på Copenhagen Marathon ’23 går kl. 9.30 fra Islands Brygge, København S, hvor deltagerne også løber i mål efter de 42,195 km.

Nedenfor kan du læse om, hvordan start og målområdet er indrettet, og hvilke faciliteter for både løbere og tilskuere, du kan finde i området.

Startområdet åbner for løbere kl. 7.30, og venner og tilskuere er velkomne til at overvære løberne starte og komme i mål på Islands Brygge.

Kort over området

I god tid inden dit maraton vil du kunne finde et detaljeret oversigtskort over start- og målområdet her på siden.

I Copenhagen Marathon appen finder du også et interaktivt kort over området, så du med din mobil i hånden altid kan få et overblik over området.

Ind- og udgange til Runners Area

Dine venner og tilskuere er velkommen til at overvære start og mål fra tribunerne eller langs opløbsstrækningen på Islands Brygge.

I området er der indrettet et dedikeret Runners Area, som er et indhegnet område kun for løbere, og hvor tilskuere ikke har adgang. Der er tre ind- og udgange (A, B og C), hvor løbere kan gå ind og ud af Runners Area.

Ind- og udgangene fungerer samtidig som mødesteder, hvor løbere på forhånd kan aftale at mødes med familie og venner efter løbet.

Inden du ankommer til området, så kig grundigt på oversigtskortet og vær opmærksom på, at du og dine heppere kommer på den rigtige side af den hegnede målgade (Islands Brygge) og Runners Area.

Info desk

Der vil være en info desk i Runners Area, som åbner kl. 7.30.

Her kan du som løber henvende dig med sidste øjebliks-spørgsmål af enhver slags, og det er også muligt at tilmelde sig. Skulle du have glemt noget på løbsdagen, har vi også et udvalg af ekstra udstyr såsom sikkerhedsnåle, snørebånd, sokker og lignende.

Bagageopbevaring

Under løbet har du mulighed for at få opbevaret din bagage i bagageteltene i start- og målområdet på Islands Brygge. Det koster ikke ekstra, og du skal ikke reservere bagageopbevaring. Opbevaringen åbner kl. 7.30, og du kan afhente din bagage frem til kl. 17.00.

Vi anbefaler, at du anvender den officielle race bag i bæredygtigt materiale, der udleveres på Copenhagen Marathon Expoen, som er stor nok til skiftesko, ekstra tøj og nogle personlige ejendele.

Har du større kufferter eller rejsetasker, har du mulighed for at få opbevaret det billigt og sikkert på LuggageHeros opbevaringssteder i København.

Læs mere om bagageopbevaring her

Startgruppernes placering

Inden løbet starter, skal du have placeret dig i din startgruppe, som du har valgt ud fra din forventede sluttid. Startgrupperne er tydeligt skiltet med farvede bannere.

Sørg for at gå til din startgruppe i god tid og vær forberedt på, at der vil være mange løbere i startområdet i tiden lige op til start.

Læs mere om startgrupperne her

Toiletter

Der er toiletter fordelt i hele start- og målområdet og på alle forplejningszoner ude på ruten, som er fordelt med 3. – 4. km mellemrum. Selvom der er mange toiletter, så tag højde for, at der alligevel kan være kø umiddelbart før start.

Se toiletternes placering på rutekortet

Celebration photo

Alle løbere kan få et minde med hjem i form af et gratis, personligt celebration photo, som du kan få taget umiddelbart efter målgang.

Dit foto kan du finde på din resultatprofil umiddelbart efter løbet, og det vil også indgå i din personlige finisher-video.

Forplejning i målområdet

Der er drikkeposter i hele start- og målområdet, både før og efter start, med vand og High5 energidrik. Når du har krydset målstregen, får du serveret et udvalg af forskellige snacks, drikkevarer og energiprodukter leveret af vores sponsorer. Produkterne får du i målgaden, så du hurtigt kan få tilført energi igen.

Finishermedalje

Alle, der gennemfører Copenhagen Marathon, modtager deres medalje umiddelbart efter målgang. Hvis der kommer mange løbere i målområdet, vil medaljeuddelingen rykke længere ned i målgaden.

Når du har krydset målstregen, er det vigtigt, at du fortsætter med at bevæge dig videre ned i målgaden, hvor du vil modtage din medalje og få udleveret forplejning etc.

Du kan vælge at få indgraveret navn og sluttid i din medalje for ca. 50 kr. Medaljeindgraveringen finder du i målområdet.

Samaritter og læger

Der er samaritter og læger til stede  ved start- og målstregen samt ved alle væskedepoter ude på ruten. Bemærk, at du også har mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer, hvilket vi anbefaler, hvis det har medicinsk relevans.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er derfor vigtigt, at du er korrekt registreret som deltager og ikke løber med en anden persons startnummer. På den måde kan vi være sikre på, at de oplysninger, der er registreret på dit startnummer, er dine egne oplysninger, og vi har mulighed for at kontakte dine pårørende, hvis det skulle blive nødvendigt.

Bad og omklædning

Der er kønsopdelte bade- og omklædningsvogne i målområdet, hvor du kan tage et bad efter løbet. Husk selv at medbringe håndklæde.