thems-blog1

 

#1

3 trin til en god start

Det er virkelig vigtigt at få en god start på træningen op til et maraton. Især hvis det er dit første. Mange spørger mig, om man ikke bare skal komme i skoene og afsted. Jo … men hvis du lige stiller dig selv tre spørgsmål, inden du løber derudad, så lover jeg, at du får et meget bedre afsæt. Og meget større chance for faktisk at komme hele vejen i mål!

Læs om de 3 trin til en god start


#2

To fokuspunkter

Med godt fire måneder til dit maraton er vi gået ind i en vigtig fase, hvor grundstenene til din maratonform skal lægges. Det handler ganske enkelt om at knække koden til at få etableret en god træningsrytme, og  det allervigtigste lige nu kan faktisk beskreves med to ord.

Læs om de to vigtigste fokuspunkter


#3

Tips til fornuftig forårstræning

Foråret er på vej, og du kan nemt blive fristet til at være spontan. Men for dig, der træner op til maraton, er den slags forårsfrisind en skidt ide. Her får du mine tips til, hvordan du afvikler din forårstræning med fornuft og omtanke.

Læs hvordan du tilrettelægger en fornuftig forårstræning her


Podcast

Testløb, vintertræning og træningsdagbog

I denne dedikerede løbepodcast sætter Henrik Them fokus på testløb – noget, der bør være en del af dine forberedelser op til Copenhagen Marathon. Hvordan skal man egentlig gribe testløb an? Vi snakker også om vintertræning, for hvorfor skal man overhovedet træne i denne kolde tid, når man kan finde programmer på nettet, der kan gøre dig klar til maraton på 12 uger?

Hør eller download podcasten her


10 råd

til maratonbegynderen

Gode råd kan næsten alle bruge, uanset om man skal løbe maraton for første gang eller tiende gang. Her får du Henrik Thems bedste begyndertips, som forhåbentlig hjælper dig godt på vej mod dit første Copenhagen Marathon.

Læs 10 gode råd til maratonbegynderen