Få det meste ud af København – byen og maratonløbet

Mød Marianne, Thomas og Louise, der alle tre har elsker København og løb. Alle tre har deltaget i Copenhagen Marathon mindst én gang, og så kender de København rigtig godt. Læs om deres erfaringer og tips til, hvordan du får mest ud af København, og hvad du kan glæde dig til, når du kommer til byen for at løbe maraton.

"Copenhagen Marathon er klart det løb, jeg har løbet, med den vildeste kulisse."

Marianne har løbet Copenhagen Marathon én gang og fortæller hvordan det er at debutere i København, og hvilken slags forberedelse, der har fungeret godt for hende. Marianne anbefaler også, at man gør sin maratontur til mere end et maraton, så man også får set smukke København.

Få Mariannes tips her

"Som førstegangsmaratonløber blev mit forhold til Copenhagen Marathon endeligt støbt på selve dagen. Jeg mærkede for alvor, hvordan hele København var klar til at bære folk afsted."

Thomas løb sit første maraton til Copenhagen Marathon i 2019. Han husker stadig tilbage på den oplevelse som noget helt specielt, hvor han fik lov at opleve byen som turist for en dag. Thomas har boet i København hele sit liv og mener, at byen har alt. Han kender alle de hyggelige øl-steder, oplagte løberuter og steder, du bare må opleve.

Få Thomas' bedste insider-tips til København

"De mange områder langs vandet har dannet rammen om utallige løbeture for mig. Om sommeren løber vi tit vores ture så vi kan afslutte med et velfortjent hop i havnen."

Louise er en meget erfaren maratonløber med hele 16 maratonløb i rygsækken. Hun har deltaget i Copenhagen Marathon tre gange og synes, at ruten igennem hjertet af København, gør løbet unikt. Louise sidder aldrig stille, men suger alt til sig, som byen har at byde på – med og uden løbesko. "Reffen", Louisiana, Nørrebro og havnebadene – Louise kender til alle byens bedste oplevelser!

Få Louises tips til byens bedste oplevelser