Udgivet

Den virtuelle løbecoach Shft har vakt begejstring ved at levere databaseret viden, der virkelig kan rykke ved din løbestil. Nu kan du opleve den opgraderede udgave til en ultraskarp pris.

Måske har du hørt om SHFT. En såkaldt wearable gadget, der analyserer din løbestil 360 grader rundt fra skridtlængde over kadence til energiforbrug og fortæller dig, hvad du skal arbejde med for at blive en bedre og mere effektiv løber.

SHFT er med andre ord en virtuel løbecoach med kunstig intelligens – og verdens første af slagsen.

En ny version er på vej på markedet

Nu har det nytænkende firma introduceret efterfølgeren SHFT IQ på crowdfundingsitet Kickstarter og dermed taget første skridt mod lanceringen af den nye version, som er simplere, billigere og mere brugervenlig, målrettet til en bredere målgruppe.

Pris og produkt målrettet til begyndere og letøvede løbere

En afgørende forskel mellem SHFT og den nye SHFT IQ er brugervenligheden, der gør IQ-modellen mere simpel at anvende og dermed målrettet til en bredere målgruppe.

”Efter at have udgivet vores to-pods løsning, indså vi hurtigt, at der manglede en mere simpel og billigere løsning til begynderen og den let øvede løber,” udtaler SHFT’s CEO, Tony Motzfeldt.

Det simplere og mere brugervenlige set-up afspejles i prisen, der har fået et gevaldigt nyk nedad. Således kan Early Bird-udgaven lige nu erhverves for bare $69.

Støt SHFT på Kickstarter og køb din Early Bird-udgave for $69

shft_amb3

SHFT IQ – en virtuel løbetræner, der taler til dig

SHFT IQ er løbecoachen, som man kan tage med på alle sine løbeture. Den er ideel til alle, der elsker at løbe, men især egnet til begyndere og let øvede løbere, der ønsker at forbedre deres løbeteknik, men som normalt ikke ville hyre en personlig løbecoach.

shft_amb1_2500-px

Mission: At lære dig at løbe rigtigt

SHFT IQ’s mission er ganske enkelt at hjælpe dig med at løbe rigtigt. SHFT IQ coacher dig i real-time ved at tale til dig gennem dine høretelefoner og giver dig en lang række data om din løbestil, 3D animationer, træningsrapporter, komplette løbestatistikker og øvelser med mere.

Det bedste er, at data analyseres og oversættes for dig, så du efter hver løbetur vil kunne se en fuld analyse af din løbestil og teknik med tips til, hvilke områder, der skal forbedres.

Klik på videoen og se, hvordan SHFT IQ virker: