Copenhagen Marathon får nyt start- og målområde i 2023
16. februar 2023

Efter mere end 10 år på Islands Brygge flytter CPH Marathon fra 2023 start og mål til Øster Allé på Østerbro.

Når startskuddet til det 44. Copenhagen Marathon lyder søndag den 14. maj, bliver det i år ikke med udsigt til havnefronten på Islands Brygge.

I stedet bliver det med et storslået vue ned ad Øster Allé, der også er kendt som start- og målgaden for CPH Half.

Flytning bringer event tættere på fremtidens visioner

Flytningen til Øster Allé og ind i hjertet af Fælledparken sker som et stort skridt imod at realisere fremtidsambitionerne for CPH Marathon.

Manøvren fjerner nemlig hidtidige logistiske, organisatoriske og arealmæssige begrænsninger, så CPH Marathon kan blive større og kan videreudvikles til at blive en endnu bedre oplevelse for både deltagere og heppere.

Fælledparken byder nemlig blandt andet på store grønne arealer, som er centralt beliggende og let tilgængelige, og som kan rumme flere mennesker både i og uden løbesko.

Ny rute – samme smukke oplevelse

Med flytningen af start og mål følger også en ændring af maratonruten.

Som deltager vil det dog ikke gøre din løbeoplevelse ringere – tværtimod. Du kan fortsat glæde dig til en fantastisk smuk rute, hvor arkitekturen er i højsædet i anledning af, at København i 2023 er Verdens Arkitekturhovedstad. En rute, der kommer rundt i en smuk, levende og ikonisk hovedstad, der er verdenskendt for sine bygningsværker.

Ruten er ikke helt klar til at blive afsløret endnu. Men vi kan allerede nu løfte sløret for, at du blandt andet vil komme forbi en af verdens ældste forlystelsesparker undervejs på ruten. Det – og meget mere.

Vi glæder os til at dele ruten og til at tage næste skridt i CPH Marathons historie sammen med vores mange løbere, partnere og sponsorer.