Find your feet in CPH

Welcome to the finest of metropolitan marathon arenas: Copenhagen, where runners belong
Sightseeing i løbesko

Som deltager i Copenhagen Marathon er du ikke blot med i et løb. Du er en del af en fælles oplevelse i selskab med tusindevis af mennesker, der har rejst fra alle verdenshjørner for at mødes til løbefest i en af verdens bedste løbebyer.

Og der er nok at opleve undervejs. Den flade rute er som en sightseeing-tur, som fører dig gennem de hippe brokvarterer, gennem det Indre København og forbi ikoniske vartegn som Marmorkirken, Dr. Louises bro, Kongens Nytorv, Tivoli – og meget mere.

Undervejs vil du blive båret frem af energien og klapsalverne fra de mange tusinde tilskuere, DJ’s, live bands og anden underholding, der står langs ruten for at heppe på dig.

Alt i alt er Copenhagen Marathon en populær og velanset begivenhed, der tiltrækker løbere fra hele verden. Deltagerne kommer ofte ikke kun for at løbe løbet, men også i lige så stor grad for at opleve den fantastiske by København.

Oplev København med din familie

Prøv vores mini “marathon”, hvor alle kan være med

Løb i Tivoli for en god sag

Løb i Tivolis smukke have og hjælp børn, der har brug for det.

København at your feet

En lille storby

København er en gammel by i udvikling, hvor innovation, digitalisering og mangfoldighed spiller en stor rolle. Byen er med tiden blevet internationaliseret, men har stadig bibeholdt sin charme, masser af grønne områder og danske karakter.

Derudover kan du nemt og hurtigt komme rundt i den kompakte storby med bus, tog og metro. Især metroen er en super måde at bevæge sig ubesværet rundt i byen før, under og efter Copenhagen Marathon.

Arkitekturhovedstad

København er i 2023 blevet udnævnt til UNESCO World Capital of Architecture. Arkitekturåret stiller skarpt på hovedstadens arkitekturarv, byens rum og debat om en bæredygtig byudvikling. Alt sammen under titlen ”Copenhagen in Common – vi har byen til fælles”.

Fejringen af arkitekturåret strækker sig over hele 2023, hvor udstillinger, events og ture, som har arkitekturen i fokus. Du kan danne dig et overblik over alle events her.

Dansk kvalitet

I Danmark er vi blandt andet er kendt for dansk design, enkelthed og høj kvalitet, som også afspejles i mange danske virksomheder og deres produkter.

Og netop dette er også kendetegnet ved Copenhagen Marathon. Vi forsøger hele tiden at udvikle os, holde os aktuelle og ikke mindst gøre det så nemt og overskueligt for dig, der skal løbe marathon, så du kun skal koncentrere dig om at løbe.