Få svar på dine spørgsmål

Brug vores FAQ til at finde svar på spørgsmål omkring din tilmelding og deltagelse i Copenhagen Marathon.

Tilmelding
 • Alle der er fyldt 16 år i løbsåret samt er sunde og raske og i stand til at gennemføre hele distancen ved egen hjælp, kan deltage. Det er ikke muligt at delttage, hvis man endnu ikke er fyldt 16 år i året for eventet grundet distancen.

  Blinde eller handicappede er meget velkomne til at deltage og har lov at have en guide med. Ønsker guiden en registreret tid, deltager T-shirt, medalje osv. på lige fod med løbets øvrige deltagere, er det nødvendigt, at guiden også tilmelder sig. Ønsker guiden ikke disse ting, skal vedkommende kontakte vores kundeservice.

  Medbringelse af særligt udstyr, herunder løbevogne, er kun tilladt efter forudgående aftale med arrangørerne. Alle, der løber med løbevogn, skal udvise størst mulig hensyn og til enhver tid respektere officials instrukser, herunder også eventuelle anvisninger om placering i feltet.

 • Virksomheder, klubber og andre grupper, der ønsker at tilmelde og evt. betale samlet, har mulighed for at få en virksomhedsaftale. Her er det muligt enten at vælge en administrator der tilmelder alle samlet, eller få et link, hvor de enkelte deltagere selv tilmelder sig.

  For at få en virksomhedsaftale skal man skrive til [email protected].

 • Online-tilmeldingen er åben helt frem til løbet, såfremt der ikke er udsolgt. Hvis der stadig er ledige startnumre, kan du også tilmelde dig fysisk i vores Help desk på Copenhagen Marathon Expoen eller på race day.

  Vær dog opmærksom på, at du skal nå at afhente dit startnummer inden start. Startnummeret kan du afhente som normalt medmindre tilmeldingen laves på race day, så skal det afhentes i vores Help desk.

 • Alle personer, der foretager en tilmelding, modtager en kvittering per e-mail og vil fremgå af deltagerlisten. Du bedes selv kontrollere dette.

  Modtager du ikke nogen kvittering og bekræftelse, kan det skyldes, at den er havnet i dit spam-filter, at du har oplyst forkert e-mail ved tilmelding, eller at din tilmelding ikke er gået igennem. I så fald bedes du rette henvendelse til kundeservice.

Deltagerprofil
 • Hvis dine personlige data ændrer sig, efter du har tilmeldt dig, bedes du logge ind på din deltagerprofil med de login-oplysninger, du har modtaget på e-mail, og opdatere oplysningerne.

  Det er dit ansvar, at alle informationer er opdateret til enhver tid. Det er særligt vigtigt, at vi har registreret din korrekte e-mail og mobilnummer, da al deltagerinformation udsendes per e-mail og i enkelte tilfælde per SMS.

 • Ja. På din deltagerprofil kan du under ‘Tillad dit navn i resultatlisten’ vælge nej tak og herefter vises kun dine initialer på deltager- og resultatlister.

  Dit navn vil ikke længere fremgå af deltagerlisten, men du vil fortsat kunne fremsøge din profil på resultatlisten, du skal blot søge på dit startnummer i stedet.

 • Ja. Når du tilmelder dig eller efterfølgende på din tilmeldingsprofil kan du under nationalitet vælge ‘neutral nationality’. Herefter vil din nationalitet ikke fremgå på deltager- og resultatlister samt på dit startnummer.

 • Ja. På din deltagerprofil kan du under ‘Tillad foto- og videolinks fra dit resultat’ vælge nej tak og herefter fjernes dine livebilleder og -video fra løbet på resultatlisten.

  Bemærk, at herefter vil du heller ikke selv kunne tilgå dine billeder og video, hvis du ønsker at beholde filerne selv skal du derfor huske at downloade dem inden.

Overdragelse
 • I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har køber ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

  Det er dog muligt at overdrage sit startnummer til en anden person. Den 1. februar 2024 lancerer vi et nyt system, hvor man nemt og sikkert kan overdrage sit startnummer til en anden. Hold øje med vores site og sociale medier for mere information.

 • Ja. På vores Resale-platform kan du både købe, sælge og overføre startnumre – nemt og sikkert.

  Vær opmærksom på, at det ikke er Copenhagen Marathon, som sætter numre til salg. Vi formidler bare kontakten og sørger for, at det hele sker efter ordnede forhold.

  Læs meget mere om mulighederne via linket her nedenfor.

Løbet
 • Starten afvikles i en samlet, rullende start. Det vil sige, at løbet startes ved startskuddet, hvorefter først den seedede elite og derefter de øvrige deltagere krydser startstregen.

  Hele starten tager cirka 25 minutter. For at alle får den bedst muligt start og løbsoplevelse, bedes alle deltagere placere sig korrekt i deres respektive startgrupper.

 • Af sikkerhedsmæssige hensyn er det derfor vigtigt, at du er korrekt registreret som deltager og ikke løber med en anden persons startnummer. På den måde kan vi være sikre på, at de oplysninger, der er registreret på dit startnummer, er dine egne oplysninger, og vi har mulighed for at kontakte dine pårørende, hvis det skulle blive nødvendigt.

 • Vi henstiller til, at man undgår at løbe med babyjogger pga. distancen, risiko for ekstreme vejrforhold, kraftige lydindtryk eller på anden måde forhold, der kan være voldsomme for små børn.

  Alle, der løber med babyjogger, skal udvise størst mulig hensyn og til enhver tid respektere officials instrukser, herunder også eventuelle anvisninger om placering i feltet.

 • Deltagernes officielle tid er en nettotid, hvor tiden starter når løberen krydser startstregen. Der er en tidsgrænse på 6 timer netto for hele distancen og 3 timer netto ved halvmarathon-punktet.

  Det skyldes, at vi kun har veje til rådighed i et bestemt tidsrum. Når det er sagt, så er målgaden det sidste, vi tager ned, og vi vil gerne have alle over stregen, så bliv ved med at løb, indtil du får andet at vide.

 • Det er ikke forbudt at løbe med høretelefoner, men vi anbefaler, at du lader være. Du skal kunne høre officials, hvis de har behov for at få kontakt til dig og de andre løbere.

Mangler du svar?

Kan du stadig ikke finde svaret på dit spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive på [email protected].