Hep på løberne

At løbe et marathon kræver både hård træning og viljestyrke, derfor er det også guld værd, når tilskuerne, venner og familie er med til at give løberne den fedeste oplevelse og heppe på dem når muren rammer.

Få en fed dag som tilskuer

Der er massere af grunde til at heppe på venner og familie, når de løber deres marathon. Udover at gøre dem glade, så er det også en rigtig fed dag for dig som tilskuer. Du kan endda hente et heppekort på Copenhagen Marathon Expoen i dagene op til løbet, så de mange tusind løbere virkelig ved, at du er der.

Rundt på ruten finder du flere underholdningsspots og power zoner, som alle er perfekte områder for dig, der er ude at heppe på løberne. Zonerne er fyldt med underholdning for alle aldre og god stemning. Udforsk rutekortet for at se de forskellige underholdningsspots og power zoner.

Samtidig sker der en masse i løbet af dagen i start- og målområdet, hvor der bl.a. er mulighed for at se elite løberne komme i mål og overvære præmieceremonierne. Tjek op på tidspunkterne, så du ikke misser det.

 

Kom rundt

Lad bilen stå

Vi fraråder al bilkørsel på dagen da flere veje og parkeringspladser vil være spærret.

 

På gåben og cykel

Den letteste måde at bevæge sig rundt på ruten er på gåben eller cykel. Det er muligt at krydse ruten i de perioder, hvor løberne ikke passerer.

 

Med offentlig transport

Kom let og hurtigt rundt med byens offentlige transport. Du kan benytte både buser, metro og S-tog på dagen, men vær opmærksom på at flere busruter omlægges på race day.

Tjek muligheden for en billig og fleksibel eventbillet herunder.

Transport: Kom nemt og billigt rundt i byen på race day

Den nemmeste måde at komme til og fra startområdet er med den offentlige transport – særligt metroen.

I den forbindelse har DOT (Din Offentlige Transport) lavet en særlig eventbillet til Copenhagen Marathon. Med billetten kan du både spare penge og benytte offentlig transport ubegrænset i 12 timer. Billetten er tilgængelig for alle, og den kommer i to størrelser.

Lille eventbillet:
Dækker Københavns centrum inkl. Københavns lufthavn (zone 1-4).

Stor eventbillet:
Dækker hele hovedstadsområdet inkl. Københavns centrum (zone 1-99).

Eventbilletten skal købes i DOTs app. Appen er gratis og kan hentes ved at scanne QR-koden til venstre eller ved at trykke på knappen nedenfor.

Hvis du allerede har appen, skal du også bare scanne koden eller trykke på knappen. Så kommer du direkte ind til billetsiden i appen.

Følg løberne i appen

I Copenhagen Marathon appen kan du indtaste en løbers startnummer eller navn og tracke dem rundt på ruten. Husk at tryk følg, så du ikke misser noget.

Send en videohilsen

I dagene inden løbet kan du bruge vores app til at sende en videohilsen til de løbere du følger og hepper på. På den måde kan de få lidt ekstra energi til turen eller blive endnu mere stolte over deres præstation, når de får din hilsen.

Mød løberne i Runners’ Area

Efter de løbere du hepper på har krydset målstregen har I mulighed for at mødes i Runners’ Area.
Her kan I nyde marathonatmosfæren og tanke op med mad og drikke i mens I ser resten af løbet på storskærm.