Turist i København

Udforsk en by i bevægelse

København er en fantastisk turistby, hvor man har mulighed for at opleve og udforske byen hen over Copenhagen Marathon weekenden.

København er en by i bevægelse, og byen kan opleves og udforskes fra vandet såvel som fra landjorden. Benyt dig af transportmidler som båd eller kajak og få et anderledes og unikt syn på København ved at cruise rundt i Københavns smukke kanaler. Eller du kan leje bycykler, som er placeret rundt i København og cykle rundt i byen sammen med de lokale, eller du kan blot opleve byen til fods i dit eget rolige tempo.

Fælles for København er, at der ikke er langt mellem byens seværdigheder, parker, museer, restauranter, caféer, butikker og ikke mindst badesteder – det er en af fordelene ved at være en lille storby ved havet.

Gå på opdagelse i København

Tivoli

Tivoli er en forlystelsespark placeret centralt i København. I haven finder du forlystelser for alle aldre.

Copenhagen Zoo

Zoologisk Have København byder på alverdens opdagelser og dyr for både voksne og børn.

Amalienborg

Amalienborg er et besøg værd for enhver med smag for det royale og flotte gamle bygninger.

Kanalrundfart i København

Se byen fra en ny vinkel, og hør guiden fortælle om Københavns smukke historiske bygninger og nye arkitektoniske mesterværker.

Reffen

Reffen er et urbant spisested, som tilbyder mad fra alle verdenshjørner. Her kan du få god mad, hyggelig stemning og en flot udsigt.

Rundetårn

Gå hele vejen til tops i det knap 42 meter høje Rundetårn, som blev opført af Danmarks konge, Christian IV i 1637-1642.

Botanisk have

Den smukke botaniske have er perfekt til en gåtur blandt flotte planter og blomster.

Søerne

Nyd en gåtur rundt om København populære og ikoniske søer. Turen slår et smut forbi Dronning Louises Bro, som også er et af Københavns varemærker.

Copenhill

En skibakke på toppen af et forbrændingsanlæg. Ja, du læste rigtigt. Copenhill tilbyder skiløb hele året rundt på det kunstige underlag.

Copenhagen Card

Vil du gerne opleve byen? Så kan du få en masse fordele med et Copenhagen Card. Det er nemt og overskueligt og giver adgang til en masse oplevelser, hvor du blandt andet får fri adgang til flere attraktioner, fri offentlig transport i København samt gratis tranpost til og fra lufthavnen.

Mere København

Udforsk hvad København yderligere har at byde på blandt andet af mad, kultur, seværdigheder, bydele og flere unikke oplevelser.

Hoteller

Mangler du et hotel i forbindelse med Copenhagen Marathon?
Vi samarbejder med flere hoteller, som tilbyder attraktive priser og services.

Turarrangører

Læn dig tilbage og lad en rejsearrangør ordne alt det praktiske såsom flybilletter, hotel og transport.