17. maj 2023

Tilmeldingen til Copenhagen Marathon 2024 er åben. Og du skal selvfølgelig med!

Den 5. maj 2024 lyder startskuddet til en fantastisk løbefest i de københavnske gader. Og vi vil have dig med!

Copenhagen Marathon er som en sightseeing i løbesko. Den flade rute fører dig gennem det Indre København og forbi ikoniske vartegn som Rosenborg Slot, Marmorkirken, Tivoli, Det Kongelige Teater og Kongens Nytorv, hvor tusindvis af tilskuere venter på dig.

Er du klar? Tilmeld dig her

Det samme gælder, når du rammer Nørrebro. Her bliver du på det nærmeste suget ind af menneskehavet på Dr. Louises Bro, inden turen fortsætter med jubel, musik og DJ’s hele vejen ud af Nørrebrogade. Og det er selvfølgelig en fest, der fortsætter på Vesterbro, Frederiksberg og Østerbro.

(Artiklen fortsætter under billederne.)


Som deltager i Copenhagen Marathon er du ikke blot med i et løb. Du er en del af en fælles oplevelse i selskab med tusindvis af mennesker, der er rejst fra alle verdenshjørner for at mødes til løbefest i en af verdens bedste løbebyer.


Og vi giver jer noget at være fælles om fra det øjeblik, du melder dig til. Fra den dag bringer hvert skridt, du tager, dig tættere på Copenhagen Marathon.

Tilmeld dig her

Selvom man træner i regn, mørke og blæst, og man ikke kan se andre mennesker omkring sig, er man aldrig alene. På samme tidspunkt gør tusindvis af andre løbere verden over nemlig præcis det samme for at blive klar til den store dag, hvor vi alle mødes og løber gennem gaderne i København.

“If you need a reason to get up at 05:00 AM to do this, we’d love to be that reason.”

Vi giver dig en uforglemmelig oplevelse med hjem – uanset hvor i landet eller verden, du kommer fra.

Sæt kryds ved den 5. maj 2024 i kalenderen.

Vi ses!

Se kortet over ruten her.

Se vores video fra Copenhagen Marathon 2023 her: