Copenhagen Marathon Expo

Afhentning af startpakker

Alle deltagere i CPH Marathon skal afhente deres startpakke inkl. startnummer med integreret tidtagningschip på CPH Marathon Expoen den 12. – 13. maj.

For at få den bedst mulige forberedelse til løbsdagen anbefaler vi kraftigt, at man afhenter sit startnummer på Expoen og samtidig tager sig tid til at udforske de mange sportsbrands og udstillere, finde gode expo-tilbud på løbetøj, sko og udstyr og blive helt klar til løbsdagen.  Det vil være muligt at afhente i startområdet fra kl. 7.30 på løbsdagen. Dette sker på egen risiko, og der tages således forbehold for kø, trafikale eller tekniske problemer eller andre hændelser, der måtte forhindre eller forsinke udleveringen af startnumre på dagen.

Adresse & åbningstider

Sparta Hallen
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

Fredag 12. majkl. 10.00 – 19.00
Lørdag 13. majkl. 10.00 – 18.00

Eftertilmelding

Tilmeldingen til Copenhagen Marathon vil være åben online frem til løbsstart. Du kan også tilmelde dig på Copenhagen Marathon Expoen eller på selve løbsdagen i informationen i start- og målområdet fra kl. 7.30. Der kan betales med kontant, kreditkort eller MobilePay.

Udstillere & brands

En oversigt over udstillere og brands følger tættere på løbet.

Transport til expoen

Du ankommer lettest til expoen med Metro eller S-tog. Der ligger tre metrostationer inden for ca. 500 meter af Expoen:

  • Vibenhus Runddel St.
  • Trianglen St.
  • Poul Henningsens Plads St.

De tre nærmeste S-togstationer ligger også i gå-afstand til Expoen.

  • Nordhavn st. (1,8 km)
  • Østerport st. (2,1 km)
  • Svanemøllen st. (1,9 km)

Der går desuden flere buslinjer til området. Vi anbefaler altid at planlægge din transport på rejseplanen.dk som er opdateret med eventuelle trafikale omlægninger.

Det frarådes kraftigt at tage bil til Expoen, da der er meget begrænsede parkeringsmuligheder og betalingszone i området omkring Copenhagen Marathon Expoen.