Køb og sælg startnumre til Copenhagen Marathon
1. februar 2024

Du kan købe og sælge startnumre til Copenhagen Marathon på vores Resale-platform – trygt og sikkert. Se her, hvordan du gør.

Har du købt et startnummer til Copenhagen Marathon, som du ikke har mulighed for at bruge alligevel?

Eller er du på jagt efter startnummer til løbet?

Så er du havnet det rette sted. På Copenhagen Marathons Resale-platform kan købere og sælgere nemlig mødes og handle på en tryg og sikker måde.

Vær opmærksom på, at det ikke er Copenhagen Marathon, som sætter numre til salg. Vi formidler blot kontakten og sørger for, at handlen sker under ordnede forhold.


Sådan gør du som køber:

Besøg Resale-platformen ved at trykke her. Hvis der er startnumre til salg, kan du se dem på forsiden. Hvis du vil købe et startnummer, trykker du på ‘Køb’-knappen ud for det ønskede startnummer. Herefter bliver det reserveret, så du kan indtaste din mail og modtage yderligere instruktioner om betaling.

Når du har betalt for nummeret, modtager du en mail med dit startnummer til Copenhagen Marathon.

Resale-platformen opdateres, hver gang nogen sætter et startnummer til salg, så hvis du ikke er heldig første gang, gælder det bare om at holde øje.


Sådan gør du som sælger:

Først logger du ind på din profil. Det kan du gøre her.

Herefter trykker du på den knap, hvor der står ‘Overdrag Startnummer’. Vær opmærksom på, at denne knap kun vises, hvis du er berettiget til at sælge dit startnummer – altså hvis du har købt det på normal vis.

Vær også opmærksom på, at du ikke kan sælge dit startnummer for mere, end du har givet for det, og at det koster 100 kr. i administrationsgebyr, som sælger betaler. Gebyret bliver fratrukket salgsprisen, inden pengene bliver overført til sælger.

Når du har trykket på overdragelses-knappen, har du tre måder at sælge på.

1. Sælg til en, du kender
Her kan du sælge direkte til en person, som du allerede har en mailadresse på. Når du har tastet vedkommendes e-mail ind, modtager køber en mail med instruktioner om, hvordan vedkommende betaler og modtager startnummeret.

2. Sælg på platformen
Her kan du sætte dit startnummer til salg på forsiden af Resale-platformen. Det betyder, at alle interesserede kan købe det. Den første, som trykker på køb-knappen, reserverer startnummeret. Herefter kan vedkommende indtaster sine oplysninger og gennemføre betalingen.

3. Giv dit nummer væk
Du kan også ‘forære’ dit startnummer til nogen, du kender. Vær opmærksom på, at det stadig koster 100 kr. I administrationsgebyr, som du betaler.

Er du i tvivl om, hvordan du logger ind på din deltagerprofil, så finder du dit brugernavn og password i den bekræftelsesmail, du fik, da du tilmeldte Copenhagen Marathon.