“Et fantastisk løb! Dejlig rute! Utrolig stemning!”
19. september 2023

Vi fangede nogle af deltagerne til Copenhagen Marathon 2023 på målstregen for at høre, hvad de synes om løbet. Se her, hvad de svarede.

 

Henriette Lisse, Danmark

“Jeg synes, det er en rigtig fed rute. Man kom meget rundt i hele byen. Det var fedt. God for turister. Store Kongensgade var megafedt. Der er virkelig stor ros til ruten. Det talte vi om mange gange undervejs i den gruppe, jeg løb i. Og hjælperne langs ruten var utroligt søde og hjælpsomme. De var så gode i depoterne og også på expoen. Det nye system, hvor man printer numrene, fungerede supergodt. Det var super professionelt.”

Aurelien Mazin, Frankrig

“Det var fantastisk. Det var mit første maraton, og det var hårdere, end jeg havde regnet med, men der var heldigvis masser af depoter med vand og energi langs ruten, så det var perfekt. Og så er der bare så mange tilskuere, der bakker dig op undervejs. Det er helt vildt, og det gør virkelig en forskel. Et fantastisk løb!”

“Stemningen og opbakningen langs ruten var også utrolig.” – Lucy Meyers, England

 

Caroline McCulloch, England

“Jeg elsker det løb her! Alle folk var så venlige, og de frivillige var fantastiske. Og så var der simpelthen så meget opbakning fra tilskuerne langs ruten. Jeg mødte også en andemor med sine små ællinger ude på ruten. Dem blev jeg nødt til at stoppe op for at filme. Så sammen med ruten var det bare indbegrebet af København. Expoen var også fantastisk. Alle var bare så venlige, og alle havde lyst til at tale med hinanden – der var et virkelig dejligt maraton-sammenhold. Så jeg synes virkelig, det er maraton, hvor venlighed er i højsædet.”

Lucy Meyers, England

“Det var et fantastisk løb. Det var meget roligt, meget professionelt organiseret og med masser af vand og hvad man ellers havde brug for undervejs. Stemningen og opbakningen langs ruten var også utrolig. Når jeg havde det svært, var der altid en masse tilskuere, som heppede på mig og gav mig energi. Alt var bare utroligt. Det var mit første maraton, så jeg var meget nervøs for, hvordan det skulle gå. Men det gik godt. Jeg kom til København for at blive maratonløber. Det er jeg nu – og det vil jeg altid være.”

“Man får set rigtig meget af byen, og så ved danskerne virkelig, hvordan man laver et løb om til en fest.”
– Craig Healy, USA

 

Craig Healy, USA

“Det var et fantastisk løb og en skøn rute. Man får set rigtig meget af byen, og så ved danskerne virkelig, hvordan man laver et løb om til en fest. De frivillige var også fantastiske. Jeg har deltaget i en del maratonløb verden over, og hjælperne i København var simpelthen så gode – både på Expo og undervejs i løbet. Jeg skal helt sikkert løbe Copenhagen Marathon igen, men først skal jeg have en kold, dansk øl.”

Maria Holtze, Danmark

“Jeg synes, at den nye rute er bedre end den gamle. Det er en virkelig pæn og meget flad rute, som jeg tror er god, hvis man vil sætte PR. Det fungerede også rigtig godt, at man løb over Dronning Louises Bro og ud af Nørrebrogade i stedet for som før, hvor man løb ind mod byen. Og så var der nogle gode fartholdere.”

“Jeg elsker det løb her! Alle folk var så venlige, og de frivillige var fantastiske.”
– Caroline McCulloch, England

 

Sabine Beck, Danmark

“Jeg synes, det var en virkelig god rute. Der var mange gode steder, hvor der var musik, og det var fordelt godt ud, så man hele tiden havde noget at se frem til. De sidste kilometer var hårde, men det glemmer man næsten, når man nærmer sig mål, og der bare står så mange tilskuere og hepper på en.”

Jakob Simonsen, Dansk Mester 2023

“Jeg synes, det var en rigtig god rute. Den var ikke så kuperet, og der var næsten ingen brosten. Jeg husker en bakke omkring 11 kilometer, men det var fint, og jeg kom rigtig godt igennem, så et rigtig godt løb.”