4. maj 2023

Slap af med familie og venner efter løbet i vores nye Runner’s Area. Her er, hvad du kan se frem til.

Som noget nyt kan du i år slappe af i Runner’s Area. Det er et skønt område, vi har indrettet  i Fælledparken – tæt på målgaden – hvor man kan slappe af på græsset og nyde stemningen før, under og efter løbet. Derfor er det også et oplagt sted for dine venner og familie at hygge sig, mens de venter på, at du kommer i mål.

I Runner’s Area vil det være muligt at købe mad og drikke fra food trucks. I kan fx nyde lækre empanadas fra Lima Empanadas eller gå om bord i friske pita og durum fra Z-In 2go. Derudover kan vi anbefale at slå et smut forbi Red Bulls store teepee, hvor der vil være samples, som giver et ekstra skud energi.

Det vil også være muligt at følge løbet direkte på en storskærm på pladsen. Husk at hente Copenhagen Marathon-appen, hvor man kan udvælge og følge de løbere, man kender. Du kan læse mere om app’en her.

I Runner’s Area er der også:

Celebration Photo
Du er marathonløber – og det kan ingen nogensinde tage fra dig. Vi står klar til at tage et flot billede af dig – gratis – så kom og få foreviget din store dag med din velfortjente medalje om halsen.

PR Bell
Har du sat personlig rekord? Det skal fejres! Kom og ring med klokken, så alle ved, hvor godt du har klaret det.

Fælles udstrækning
Det er en god idé at bevæge kroppen lidt efter et langt løb. Fra kl. 14 – 16 inviterer PureGym derfor til en skøn og guidet udstrækning foran scenen. Der er start hvert kvarter, og alle kan være med. Og så er det gratis.

Bagage
Vi passer godt på din bagage, mens du løber. Når du kommer i mål, er det en god idé at komme ud af løbeskoen og over i noget tørt tøj – og gerne inden benene bliver alt for stive.

Medics
Bliver du dårlig efter løbet, eller har du på anden måde brug for behandling efter, har vi et hold klar til at hjælpe dig i medic-teltet.

Help desk
Er der noget, du er i tvivl om? Så kom og spørg. Vores help desk har åbent hele dagen, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig, din familie og alle dine venner til en dejlig dag i Runner’s Area!

PS: Runner’s Area er også åbent om lørdagen, hvor der er Minimarathon for store og små, samt gratis yoga foran scenen fra 10-11. Medbring din egen yogamåtte og prøv yoga under åben himmel.