Velkommen til Runners Area
20. marts 2024

Runners Area er hjertet i Copenhagen Marathon. Her kan du spise, drikke og nyde maratonfesten med dine venner og familie hele dagen.

 

Der er nok at tænke på inden et maraton. Derfor har vi indrettet et skønt Runners Area i Fælledparken – lige ved siden af start- og målgaden – hvor man kan slappe nyde stemningen før, under og efter løbet. Runners Area er selvfølgelig åbent for alle. Derfor er det også et oplagt sted for dine venner og familie at hygge sig, mens de venter på, at du kommer i mål.

Her er lidt om, hvad du kan finde i området.

Bagageopbevaring
Vi passer godt på din race bag, mens du løber. Bare sæt dit bagage-mærke med dit startnummer på din race bag og aflever den i de store, hvide telte. Vær opmærksom på, at der kan være kø, så kom i god tid og vær en del af stemningen på pladsen. Når du kommer i mål, er det en god idé at komme ud af løbeskoen og over i noget tørt tøj – og gerne inden benene bliver alt for stive.

Red Bull
Kig forbi Red Bulls zone med den store tipi, hvor der er fest før, under og efter løbet. Sluk tørsten og få ny energi med gratis red Bull-samlpes, mens du slapper af på græsset – alene eller sammen med familie og venner.

PR-klokke
Har du sat personlig rekord? Det skal fejres! Kom og ring med klokken, så alle ved, hvor godt du har klaret det.

Væskedepot
Tørstig før eller efter løbet? Så kig forbi vores væskedepot i Runners Area, hvor vores søde hjælpere er klar med en kop vand. Efter løbet vil der desuden blive serveret cola.

Volt: Ekstra bagageopbevaring
Har du brug for at få opbevaret lidt mere bagage end din race bag, fordi du skal videre ud i verden efter dit maraton? Så kan Volt hjælpe dig. Hos Volt kan du nemlig leje et skab, som er dit hele dagen. Du bestiller skabet online og får tilsendt en kode – og så er skabet dit fra kl.  kl. 7.00 til 18.00 på race day.

Stretch out med PureGym
Det er en god idé at bevæge kroppen lidt efter et langt løb. Når du krydser målstregen, vil vi derfor gerne invitere dig til en skøn og guidet udstrækning med PureGyms instruktører. Det foregår i PureGyms store område, som er markeret med en portal og beach-flag. r vil være yogamåtter og foamrollere, som du kan låne.

Der begynder løbende nye sessioner, så kig forbi og få gang i blodcirkulationen til dine trætte muskler – det vil du blive glad for. Og det er selvfølgelig gratis.
12.00 til 16.00

Mad og drikke
Nogle løber hurtigt, mens andre tager den mere med ro. Men unset hvor lang tid du bruger på at tilbagelægge de 42,195 kilometer, har du brug for noget at spise og drikke bagefter. Det kan du få hos en af de foodtrucks, som holder i Runners Area. Her kan du blandt andet glæde dig til OLIOLI, som serverer sunde og lækre Pokébowls. Carlsberg har desuden to barer, hvor du kan slukke tørsten i en kold øl eller sodavand.

Vichy-solcreme
Det gælder om at passe på huden, når man er ude under åben himmel. Derfor kan du i Runners Area møde en masse folk fra Vichy, som uddeler prøver på solcreme.

Storskærm
Det vil også være muligt at følge løbet direkte på en storskærm på pladsen. Husk at hente Copenhagen Marathon-appen, hvor man kan udvælge og følge de løbere, man kender. Du kan læse mere om app’en her.

Medics
Bliver du dårlig efter løbet, eller har du på anden måde brug for behandling efter, har vi et hold klar til at hjælpe dig i medic-teltet.

Toiletter
Det er også i Runners Area, at du finder vores toiletter. Selvom vi har bestilt, er der altid pres på fra løberne inden start, så kom i god tid, så du har god tid til at stå kø. Husk også, at der er toiletter ved alle forplejningszonerne langs ruten.

Help desk
Er der noget, du er i tvivl om? Så kom og spørg. Vores help desk har åbent hele dagen, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Celebration Photo
Du er marathonløber – og det kan ingen nogensinde tage fra dig. Vi står klar til at tage et flot billede af dig – gratis – så kom og få foreviget din store dag med din velfortjente medalje om halsen. 


Vi glæder os til at se dig, din familie og dine venner til en dejlig dag i Runner’s Area!