It’s just a finish line – not the end!

Du gjorde det, 42,195 km!

Få medaljen om halsen

Alle, der gennemfører Copenhagen Marathon, får en Finisher-medalje, når de har passeret målstregen. En så stor præstation kræver nemlig en flot medalje!

Find dit resultat

Så snart du har passeret målstregen, kan de se dit resultat på resultatlisten på app og web. Her kan du både finde din sluttid, dine splittider og din ranking.

Tank op

Når du kommer i mål, sørger vi også for, at du får noget drikke og spise i målgaden, så du kan komme dig lidt ovenpå de mange kilometer.

Få dine minder fra løbet
Live billeder og video

Under løbet tager vi live billeder og video af alle deltagere, når de løber forbi specifikke punkter på ruten. Du kan finde dine billeder under din resultatprofil, så snart du er kommet i mål.

Celebration photo

Alle løbere kan få et minde med hjem i form af et gratis celebration photo, som du kan få taget af vores fotografer i Runners’ Area. Dit foto finder du på din resultatprofil efter, hvor det også vil indgå i din finisher video.

Finisher video

Kort efter løbet vil vi også have en finisher-video klar til dig tilpasset med dine live-billeder, live-videooptagelser og dit evt. celebration photo. Videoen vil være tilgængelig i din resultatprofil, så snart den er klar.

Hæng ud i Runners’ Area

Mød dine venner og familie i Runners’ Area, som er placeret i den lille Fælledpark bag start- & målområdet.

I Runners’ Area har I mulighed for at hænge ud og hygge jer sammen imens du hviler benene lidt.

Der vil være mad- og drikkeboder, så I alle kan tanke op på energi efter dine venner og familie har set dig komme i mål.

I Runners’ Area har du også mulighed for at ringe PR klokken, få taget dit celebration photo eller se resten af løbet på storskærm.

Yderligere ting efter mål
  • Du kan vælge at få indgraveret navn og sluttid i din Finisher-medalje for et mindre beløb. Medaljeindgraveringen finder du i Runners Area.

  • Du kan se, downloade, dele og printe dit diplom via din resultatprofil umiddelbart efter løbet.