This is race day

Vi hjælper dig med at styr på det praktiske, så du kan fokusere på det vigtigste: Dit optimale løb.

Bliv klar på dagen

Kom til starten

Startområdet findes på Øster Allé på Østerbro. Det er nemt at komme til og fra – fx med metro fra Vibenhus Runddel, Poul Henningsens Plads eller Trianglen.

Bemærk, at den aflukkede startgade kun er åben for deltagere.

Tidspunkt

Startområdet åbner kl. 7:30 – klar til at tage imod de første løbere.

Det lukker igen kl. 17:00, når de sidste løbere er kommet i mål.

Bagageopbevaring

Aflever din race bag i bag drop i Runners’ Area. Har du en rygsæk eller en sportstaske, har du på dagen mulighed for at købe opbevaring i et Volt-skab.

Toiletter

Der er toiletter fordelt i hele startområdet. Besøg dem i god tid, da der kan være kø inden start.

Vand inden start

Hvis du har brug for lidt vand at drikke inden start, står vores hjælpere klar i et lille depot i den nordlige ende af Runners Area – tæt på den store scene.

Omklædning og bad

Der er faciliteter til at gå i bad og klæde om, efter du er kommet i mål. Du finder omklædning og bad tæt på målområdet i Idrætshuset ved Østerbro Stadion.

Transport: Kom nemt og billigt rundt i byen på race day

Den nemmeste måde at komme til og fra startområdet er med den offentlige transport – særligt metroen.

I den forbindelse har DOT (Din Offentlige Transport) lavet en særlig eventbillet til Copenhagen Marathon. Med billetten kan du både spare penge og benytte offentlig transport ubegrænset i 12 timer. Billetten er tilgængelig for alle, og den kommer i to størrelser.

Lille eventbillet:
Dækker Københavns centrum inkl. Københavns lufthavn (zone 1-4).

Stor eventbillet:
Dækker hele hovedstadsområdet inkl. Københavns centrum (zone 1-99).

Eventbilletten skal købes i DOTs app. Appen er gratis og kan hentes ved at scanne QR-koden til venstre eller ved at trykke på knappen nedenfor.

Hvis du allerede har appen, skal du også bare scanne koden eller trykke på knappen. Så kommer du direkte ind til billetsiden i appen.

Husk dit startnummer

Startnummeret skal placeres synligt på maven eller brystet. Det vil sige, at du ikke må sætte det på f.eks. underkroppen eller ryggen. Hvis dit startnummer ikke er placeret korrekt, kan det forhindre tidtagningen. Undgå at bøje eller krølle startnummeret, da det kan beskadige den chip, som sidder i nummeret.

Placer dig i den korrekte startgruppe

Din startgruppe er markeret med en farve på dit startnummer. Den svarer til den forventede sluttid, du har angivet ved din tilmelding. Sørg for at placere dig i den korrekte gruppe og tænk gerne over, om det giver mening, at du står forrest eller bagerst i din startgruppe.

Tidtagning og tracking

Din tidtagning foretages af Ultimate Sport Service. Her kan du se dine splittider for hver 5 km, på halvmarathondistancen og din endelige sluttid. Det er desuden muligt for dine venner og familie at følge dig på ruten via den gratis Copenhagen Marathon-app.

Runners Area

Hyg dig med venner, familie og de andre løbere i Runners Area. Her kan du både spise, drikke og få opbevaret din bagage, mens du løber.

Eventprogram

Se eventprogrammet og få styr på de vigtigste tidspunkter for dagen.

8 gode råd, når du skal i depot

Få vores bedste tips til, hvordan du tanker kroppen med ny energi i depoterne, så du kan løbe i mål til din velfortjente medalje – uden at gå i stå undervejs.

Skal dine venner og familie heppe?

Så send dem linket til tilskuerguiden, vi har samlet alt, de behøver at vide for, at de får en fantastisk dag.

Mere om Race Day
 • Der er medics til stede ved start- og målstregen samt ved alle forplejningszoner ude på ruten.

  Bemærk, at du også har mulighed for at oplyse om eventuelle helbredsmæssige problemer bag på dit startnummer.

 • I vores help desk kan du som løber henvende dig med sidste øjebliks spørgsmål af enhver slags, og det er også muligt at tilmelde sig. Skulle du have glemt noget til løbsdagen, er det også her, at du kan henvende dig for at se, om vi kan hjælpe dig.

  Help desken åbner kl. 7:30 på løbsdagen. Du finder Help desken på pladsen foran Sparta hallen samme sted som til Copenhagen Marathon Expoen.

 • Uafhentede race bags indleveres til:

  Sparta Atletik & Løb
  Gunnar Nu Hansens Plads 11
  København Ø

  Glemte race bags kan hentes fra den efterfølgende mandag kl. 12:00.