Transport til start & mål

Både start og mål for Copenhagen Marathon er på Islands Brygge, København S, som er centralt placeret direkte ved havnefronten, tæt på Langebro, Rådhuspladsen, Strøget og Københavns Hovedbanegård.

Vis på et større kort

Kør direkte til starten med Metro, S-tog og tog

Vi anbefaler at tage offentlig transport til start- og målområdet. Det er både nemt, billigt og bedst for miljøet, og både S-tog og regionaltog stopper inden for 1-2 km fra start- og målområdet

Så uanset hvilken af de nærliggende stationer du vælger, er du blot en kort gåtur fra start- og målområdet.

De nærmeste stationer er:

  • Metro: Islands Brygge st. (800 meter)
  • S-tog: Dybbølsbro st./Fisketorvet (1,6 km) eller Københavns Hovedbanegård (2,1 km)
  • Regionaltog/øvrige tog: Københavns Hovedbanegård (2,1 km)

Se stationernes placering og din gårute til start- og målområdet på kortet ovenfor.

Hvis du kører med bus til området, skal du være opmærksom på, at en del buslinjer vil være omlagt på løbsdagen. Du kan læse om alle ændringer i bustrafikken på dinoffentligetransport.dk inden løbsdagen.

Rejs nemt med DOT Eventbillet

Med en Eventbillet kan du rejse billigt med offentlig transport på løbsdagen, uanset om du er løbsdeltager eller tilskuer.

En Eventbillet købes direkte i DOTs billet-app, den varer i 12 timer og kan bruges til at rejse med al offentlig transport i hovedstadsområdet.

For bilister

Det frarådes at tage bilen til start- og målområdet. Dels på grund af de meget begrænsede parkeringsmuligheder, og dels fordi mange af byens gader er afspærrede.

Alternativt kan du parkere bilen uden for Københavns centrum og tage Metro, S-tog, tog eller bus resten af vejen ind til startområdet.

Planlæg din rejse

For at være sikker på din rejse, anbefaler vi, at du altid planlægger din rute på rejseplanen.dk, som altid er opdateret med den nyeste trafikinformation.

Du kan desuden finde køreplaner og nyttige links her: